Saç Uzatma Yöntemleri Isırgan otu ile saç uzatma...

kizlar bende isirgan kurunu uyguluyorum saclarim cok dökülüyordu dökülmesi durdu 10 dk kaynatin 10 dk demlendirip süzün son duruluma olarak saciniza dökün daha sonra yikamayin hic bir zarari yok
dr ender sarac söylemisti tv de

Kesinlikle dokulmeleri onluyo, sacim uzunken uyguluyodum ve kesin cozum sagladigini soyleyebilirim, her ne kadar biraz sertlestirsede saci cok iyi geldigini soyleyebilirim. Hatta bi ara isirgan otunu, turpla karisik kaynatip uygulamayi dusunuyorum. Bu arada yeni sacta cikiriyo, turptan daha etkili hemde

kızlar bende tıopladım ısırgan kaynatıcam bakalım hayırlısı uzatsın yarasın canlandırsın inş saclarımı

ne kadarlık ısırgan otu ne kadar su yazarsanız sevınırım
bende duymustum kullananlar var ve cok memnunlar
herkese kolay gelsın....denıyelım gorelım

1ayda omuzdaki saç nasıl bele gelirki :S gerçekten böyle büyük bi değişim sağlıyosa turptan daha etkilidir, ama neden hiç duyulmamış :S yanlış anlama sakın bunu paylaştığın için tabiki teşekkür ederim ama 1 ayda 1 karış uzatabilecek bi madeyse daha nce den duyulurdu gibi geldi. saçlarımı uzatmalyım, bu tip bi maddeye gerçekten ihtiyacım var ama bu kadar iyi geliceğini tahmiin edemiyorm.o yüzden sordumm. paylaştıığın için teşekkr ederim =)

kizlar tum sayfalari okudum ama ben bu isirgani zor bulurum,acaba diyorum isirgani sallama cay olarak alsamda onu demleyip yapsam olur mu yada böyle deneyen var mi cunku cayi heryerde var ama isirganin kendisini burda hic görmedim nerede satildigini bilmiyorum bileyerimseniben

Valla tezesini kendinde toplarsin, parklarda ormanlarda dolu .. Hollandada varsa Almanyada garanti vardir..

Valla tezesini kendinde toplarsin, parklarda ormanlarda dolu .. Hollandada varsa Almanyada garanti vardir..

kiz nasil topliym onu,kasinirim sabaha kadarkaydirigubbakcemile3peki nerden aliyosun sen normal marketlerde zaten yok:1no2:

kiz nasil topliym onu,kasinirim sabaha kadarkaydirigubbakcemile3peki nerden aliyosun sen normal marketlerde zaten yok:1no2:

poşet çay olanından da kullanabilirsin cnm, ben de öyle kullanıorum budapeşte'de.

yaa ısırgan tmm heryerde doludur da nası bılcez onun ısırgan oldgunu sonucta dogada bırbırıne benzeyen bısuru ot var (
yanlıs bısı toplayıp sacları toptan dökmeyelım

yaa ısırgan tmm heryerde doludur da nası bılcez onun ısırgan oldgunu sonucta dogada bırbırıne benzeyen bısuru ot var (
yanlıs bısı toplayıp sacları toptan dökmeyelım

çıplak elle bi dokun, anlarsın o zaman:roflol::roflol::roflol:

peki uzatiyo mu canim iyi geliyo muzemuszemus

kurutuyo- kazık gibi yapıo cnm bnm saçımı, düzenli kullanamadım o yüzden, bişi diemicem. ama toplama ısırganla yaptıım çayın aynısı tadı fln.

Bende Isırgan otLu Şampuan Kullanıyorum.
Arasında Ne gibi fark oLur..?

ısırgan otlu şampuanı ben de kullanıyorum, bir de ısırgan çayı içip ısırgan suyuyla durularsam yeşerir miyim laelaelaelaelae şaka bir yana, cidden etkisi artar mı acaba? bu saçlar aciiiil uzamalı acil!

ısırgan çayının hormonları etkilemesi gibi bi durum söz konusu. o yüzden araştırmadan içmeyin. sürmekte zarar yoka.s

Yok benim için bir sakıncası olmadığını biliyorum, sorun yaşamadım hiç =) ama uzatması haftada veya ayda ne kadar oluyor? Fydasını görenler paylaşırsa çok sevinirim :)

ben bir hafta kullandım..bir faydasını göremeyince bıraktım..turplu su yapıyorum şimdi..o çok gsl yaptı saçlarımı ve uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…