kizlar bende isirgan kurunu uyguluyorum saclarim cok dökülüyordu dökülmesi durdu 10 dk kaynatin 10 dk demlendirip süzün son duruluma olarak saciniza dökün daha sonra yikamayin hic bir zarari yok
dr ender sarac söylemisti tv de
kizlar tum sayfalari okudum ama ben bu isirgani zor bulurum,acaba diyorum isirgani sallama cay olarak alsamda onu demleyip yapsam olur mu yada böyle deneyen var mi cunku cayi heryerde var ama isirganin kendisini burda hic görmedim nerede satildigini bilmiyorum bileyerimseniben
Valla tezesini kendinde toplarsin, parklarda ormanlarda dolu.. Hollandada varsa Almanyada garanti vardir..
kiz nasil topliym onu,kasinirim sabaha kadarkaydirigubbakcemile3peki nerden aliyosun sen normal marketlerde zaten yok:1no2:
kiz nasil topliym onu,kasinirim sabaha kadarkaydirigubbakcemile3peki nerden aliyosun sen normal marketlerde zaten yok:1no2:
poşet çay olanından da kullanabilirsin cnm, ben de öyle kullanıorum budapeşte'de.
yaa ısırgan tmm heryerde doludur da nası bılcez onun ısırgan oldgunu sonucta dogada bırbırıne benzeyen bısuru ot var(
yanlıs bısı toplayıp sacları toptan dökmeyelım
peki uzatiyo mu canim iyi geliyo muzemuszemus