• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri ısırgan otlu şampuan ve saç yağlanması

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Kızlar ben yaklasık 3 hafta önce saçımın uzaması ve hemen yağlanmaması için aktarın tavsiyesiyle saç bakım yağı ve mecitefendinin ısırgan otlu sampuanını aldım yağı sacıma sürüp 2 saat beklettikten sonra ısırgan otlu sampuanla sacımı yıkıyorum fakat yıkadıktan sonra inanılmaz bi sekilde sacımda elektriklenme oluyor ve ısırgan otlu sampuana ragmen sacım bir gunde yağlanıyor sizce bu elektriklenmenin sebebi nedir? Bi de kullandığım ürünlerde mi bi problem var anlamadım aranızda bu üründen kullanıp memnun olan var mı? Yardımcı olursanız cok sevinirim

ben otacının ısırgan otlu şampuanını tavsiye ederim. Watsonssda bulabilirsin. İlk defa bir şampuandan bu kadar memnun kaldım. Üstelik içinde zararlı madde de yok. Sana da tavsiye ederim canım.

ben otacının ısırgan otlu şampuanını tavsiye ederim. Watsonssda bulabilirsin. İlk defa bir şampuandan bu kadar memnun kaldım. Üstelik içinde zararlı madde de yok. Sana da tavsiye ederim canım.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim hayatım. Şampuanı bitirince ben de otacınınkini deniyim o zaman :))

Back