- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Ufo bence elektriği çok yakar diğer dediğini bilmiyorum doğal gaz yok sanırım baca varsa soba kurun şu fırınlı olanlarından fırınında ve üstünde yemek pişer hem sulu hem fırında istediğin herşeyi pişirirsin çayını falan da pişirirsinMerhaba hanımlar benim kafama takılan bir soru var ufo ya da yağlı radyatör almak istiyorum uzun vadede hangisi daha ekonomik olur bilgisi olan varsa paylaşabilir mi avantaj dezavantajlarını araştırdım ama kararsız kaldım . ısıtacagım oda 15 metrekare ancak var odamız
Şöyle yapsanız o zaman sadece oturduğunuz odanın peteğini yaksanız düşük ısıda gün içinde yansa en düşükte nasıl olur.Doğalgaz var ama evde olmuyoruz tüm gun çocuk da yok akşamları ısınmak için elektrikli daha mantıklı geldi çünkü petekler ancak kendini ısıtır gelip kombiyi açsam tüm yansa gerek yok boş eve ah soba özlemi var bende de ama mümkün değil bacası yok evin
Kombiyi birden açıp yüksek ısı beklemek çok gaz tüketimi yapar.Doğalgaz var ama evde olmuyoruz tüm gun çocuk da yok akşamları ısınmak için elektrikli daha mantıklı geldi çünkü petekler ancak kendini ısıtır gelip kombiyi açsam tüm yansa gerek yok boş eve ah soba özlemi var bende de ama mümkün değil bacası yok evin
Evet haklısınız ama petekler eski çok iyi bir ıso sağlamıyor ebde olduğumuz sattler az olduğundan yağlı radyatör ya da ufo daha iyi ısıtr kanısındayımKombiyi birden açıp yüksek ısı beklemek çok gaz tüketimi yapar.
Pilot ayarda bırakırsanız hem eviniz sıcak olur hem de gaz tüketiminden tasarruf etmiş olursunuz.
O zaman Demirdökümün yağlı radyanını öneririm.Evet haklısınız ama petekler eski çok iyi bir ıso sağlamıyor ebde olduğumuz sattler az olduğundan yağlı radyatör ya da ufo daha iyi ısıtr kanısındayım
Şimdi baktım çok marka model var yazar msnız modeli varsa litfen birde elektrik olraka çok yakar mı nasıl acabaO zaman Demirdökümün yağlı radyanını öneririm.
Ben kullanıyorum çok memnunum.
Demirdökümün bir modeli var sanırımŞimdi baktım çok marka model var yazar msnız modeli varsa litfen birde elektrik olraka çok yakar mı nasıl acaba
Evet çok marka var iyi oldu memnuniyetiniz ama fiyatlar gerçekten uçuk geldi bana kış olduğu için mi acaba 500 600 ü gözden çıkarmak gerekiyor yaniMerhaba, kesinlikle yağlı radyatör öneririm. Bizde "delonghi dragon4" var çok araştırdık en son bunda karar kıldık yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz. Fiyatı bizim aldığımızın 2 katına çıkmış şu sora ama değer mi değer. Biz de bir sene sizin gibi sadece akşamları yakıp sabaha kadar onunla ısınıyorduk faturaya 130-150 tl ekstrası oluyordu.
Bu markanın tek eksisi 3. Kademede yakınca bir boya kokusu yayması. Ama odanız küçük olduğundan 3. Kademeye zaten ihtiyaç duymayacaksınız 2. Kademede bile soba gibi ısıtıyor.
petek temizletmeyi deneseniz canım ? zaten 2 senede 1 falan öneriliyo bu o zaman daha iyi ısıtıyo peteklerEvet haklısınız ama petekler eski çok iyi bir ıso sağlamıyor ebde olduğumuz sattler az olduğundan yağlı radyatör ya da ufo daha iyi ısıtr kanısındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?