• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isınma sorunu kış geldi

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar benim kafama takılan bir soru var ufo ya da yağlı radyatör almak istiyorum uzun vadede hangisi daha ekonomik olur bilgisi olan varsa paylaşabilir mi avantaj dezavantajlarını araştırdım ama kararsız kaldım . ısıtacagım oda 15 metrekare ancak var odamız

Merhaba hanımlar benim kafama takılan bir soru var ufo ya da yağlı radyatör almak istiyorum uzun vadede hangisi daha ekonomik olur bilgisi olan varsa paylaşabilir mi avantaj dezavantajlarını araştırdım ama kararsız kaldım . ısıtacagım oda 15 metrekare ancak var odamız
Ufo bence elektriği çok yakar diğer dediğini bilmiyorum doğal gaz yok sanırım baca varsa soba kurun şu fırınlı olanlarından fırınında ve üstünde yemek pişer hem sulu hem fırında istediğin herşeyi pişirirsin çayını falan da pişirirsin :KK68::KK68:

Doğalgaz var ama evde olmuyoruz tüm gun çocuk da yok akşamları ısınmak için elektrikli daha mantıklı geldi çünkü petekler ancak kendini ısıtır gelip kombiyi açsam tüm yansa gerek yok boş eve ah soba özlemi var bende de ama mümkün değil bacası yok evin:KK34:

Doğalgaz var ama evde olmuyoruz tüm gun çocuk da yok akşamları ısınmak için elektrikli daha mantıklı geldi çünkü petekler ancak kendini ısıtır gelip kombiyi açsam tüm yansa gerek yok boş eve ah soba özlemi var bende de ama mümkün değil bacası yok evin:KK34:
Şöyle yapsanız o zaman sadece oturduğunuz odanın peteğini yaksanız düşük ısıda gün içinde yansa en düşükte nasıl olur.

Kombiyi birden açıp yüksek ısı beklemek çok gaz tüketimi yapar.
Pilot ayarda bırakırsanız hem eviniz sıcak olur hem de gaz tüketiminden tasarruf etmiş olursunuz.

Kombiyi birden açıp yüksek ısı beklemek çok gaz tüketimi yapar.
Pilot ayarda bırakırsanız hem eviniz sıcak olur hem de gaz tüketiminden tasarruf etmiş olursunuz.
Evet haklısınız ama petekler eski çok iyi bir ıso sağlamıyor ebde olduğumuz sattler az olduğundan yağlı radyatör ya da ufo daha iyi ısıtr kanısındayım

Merhaba, kesinlikle yağlı radyatör öneririm. Bizde "delonghi dragon4" var çok araştırdık en son bunda karar kıldık yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz. Fiyatı bizim aldığımızın 2 katına çıkmış şu sora ama değer mi değer. Biz de bir sene sizin gibi sadece akşamları yakıp sabaha kadar onunla ısınıyorduk faturaya 130-150 tl ekstrası oluyordu.

Bu markanın tek eksisi 3. Kademede yakınca bir boya kokusu yayması. Ama odanız küçük olduğundan 3. Kademeye zaten ihtiyaç duymayacaksınız 2. Kademede bile soba gibi ısıtıyor.

Merhaba, kesinlikle yağlı radyatör öneririm. Bizde "delonghi dragon4" var çok araştırdık en son bunda karar kıldık yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz. Fiyatı bizim aldığımızın 2 katına çıkmış şu sora ama değer mi değer. Biz de bir sene sizin gibi sadece akşamları yakıp sabaha kadar onunla ısınıyorduk faturaya 130-150 tl ekstrası oluyordu.

Bu markanın tek eksisi 3. Kademede yakınca bir boya kokusu yayması. Ama odanız küçük olduğundan 3. Kademeye zaten ihtiyaç duymayacaksınız 2. Kademede bile soba gibi ısıtıyor.
Evet çok marka var iyi oldu memnuniyetiniz ama fiyatlar gerçekten uçuk geldi bana kış olduğu için mi acaba 500 600 ü gözden çıkarmak gerekiyor yani

Arkadaşım da aynı düşünceyle arçeliğin bir radyatörünü aldı. Arrelik flv idi sanırım modeli o da memnun ama daha faturaları gelmedi.

Evet haklısınız ama petekler eski çok iyi bir ıso sağlamıyor ebde olduğumuz sattler az olduğundan yağlı radyatör ya da ufo daha iyi ısıtr kanısındayım
petek temizletmeyi deneseniz canım ? zaten 2 senede 1 falan öneriliyo bu o zaman daha iyi ısıtıyo petekler
bende bütün gün evde olmıcam tüm gün acık bırakıcaz kombiyi salonu komple kapatıp kapısını cekicez yani oda sayısını azaltıcaz keşke merkezi sistemle ısınan bi binada otursaydık cehennem gibi ısıtyolar koca binayı:KK53:

Petek temizletme yaptık geöen kış daha ama çok rtkisi olmadı kanımca bende geçen kıl 3 yeri açtım sadece ama bu yıl daha iyi ısınmak istiyorum aynı hesap olur hiç olmazsaa ısınırız

Kızlar hiiiiç uğraşmayın eğer suydu bardı falan başka sorun yoksa kesin peteklerin içi kir tabakası tutmuştur geçen sene manyak etti bizi bu durum temizletti böyle balçık gibi su çıktı içinden kokuyo bide sorma, 2 petek vardı deli etti beni bi türlü ısınmıyorlardı böyle elini değdiriyosun buz gibi bazı yerleri hele diğeri hiç ısınmıyodu temizlettik kurtulduk bak burda yazıyor okudum gayet mantıklı okuyun anlıycaksınız. çağırdım yaptılar geçen seneye göre evde bebek var diye 2 aydır yakıyorum kombiyi geçen seneye göre daha az fatura geldi temizlettikten sonra. ama doğru düzgün bi firma bulmanız lazım garanti veren

öptüm sizi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X