• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşinden bıkmak? Tükenmişlik sendromu?

İlaçlarınızı çok düzenli kullanin gereksiz kaygı ve endişe yaşıyorsunuz .işinize gittiginizde gerekeni yapıp geri kalanı asla kafanıza takmayın.evinize işi taşımayın.
Olduya işle ilgili hata oldu en kotu ayrilirsi Z tazminatinizi alirsinz.cikariralrsa.
Zaten o süreçte isssizlik maaşı vs.. derken 8 ay süreniz var iş bakar kafanızı dinleyin.ben sizin yerinizde olsam kendimi işten kovdurup tazminatimi alırım.kafami dinlerim

Kendimi kovdururum ama tazminat vermemek için herseyi yapabilirler. Asıl sorun bence işi sürekli kafamda taşımam ve kurmam… dediğiniz gibi normal hayatımı yaşayıp ilaçlarımı içip yarını düşünmemem gerekiyor, koşmaya mı başlasam diyorum

Kendimi kovdururum ama tazminat vermemek için herseyi yapabilirler. Asıl sorun bence işi sürekli kafamda taşımam ve kurmam… dediğiniz gibi normal hayatımı yaşayıp ilaçlarımı içip yarını düşünmemem gerekiyor, koşmaya mı başlasam diyorum
Alırsınız tazminat bukadar kötü bir işyeri değildir bence.hukukende zaten haklarımız var onalr cikarirsa bu sekil alırsınız emin olun.ama kafanıza bir gr iş takmayın yapın geçin işinizi taka taka kafaya dahada kaygı oluşur.

Haklısınız kızlar, kafaya taka taka delirdim, farklı seyker yapıp kafamı dağıtmaya çalışacağım

Back