- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
3 sene önce bocsh çamaşır makinesi aldım aynı sorunları yaşıyorum. Ama artık yırtmıyor sadece çamaşırlar hala kirli çıkıyor.Öncelikle konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama uygunnbi başlık bulamadım değilse de müsaade etMune abla Yeni evliyim.ve evimin bütün beyaz esyalari Arçelik. Çamaşır makinemde 9103 YPS modeli. İlk çalıştırdığımda sünger topumu kırıp parçalayıp attı. Anlam veremedim. Sonra çamaşırlarımin kenarları söküldü. Atletlerin dikişleri attı. Artık sutyenlerimin çıtçıtlarini takip atıyorum ama bekarken böyle olmuyordu annemin makinesinde. Takmadigim zaman yine bı şeyler oluyor. Lekeler çıkmıyor. O mutfaktaki dertsiz kumaşlarımdan.sofra ortulerimden lekeler çıkmıyor. Teknik servis çağırdık. Adam dedi ki ten çorap alabilir miyim bütün makinenin içinde dolandırdı elini çorabın teli bile kaçmadı. Kazanında bı problem yok dedi kıyafetlerinizi görebilir miyim dedi. Bende gösterebileceğim kıyafet değil dedim. Sonra işte onlar kıyafetlerinizdeki.dikis hatasındandir bilmem ne dedi. Sonra kısa program da makineyi çalıştırdı su ısınıyor mu ona baktı temiz yıkaması için. Isınıyor dedi. Mutfaktaki bı örtümu gösterdim ben bunu yeni yikadim ama bakın dikişleri böyle attı ve leke çıkmadı dedim. Kem.kum etti gitti. Şimdi perdeleri yıkadım 400 e ayarladım sıkmasıni. İnanılmaz buruşmuş. Çok sinirlerim bozuk. Benim makinemde mi sizde de var mı böyle sikayetler
Çamaşırları kaç derecede yıkıyorsunuz kaç dk 400 devir düşük olmuyor mu.Öncelikle konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama uygunnbi başlık bulamadım değilse de müsaade etMune abla Yeni evliyim.ve evimin bütün beyaz esyalari Arçelik. Çamaşır makinemde 9103 YPS modeli. İlk çalıştırdığımda sünger topumu kırıp parçalayıp attı. Anlam veremedim. Sonra çamaşırlarımin kenarları söküldü. Atletlerin dikişleri attı. Artık sutyenlerimin çıtçıtlarini takip atıyorum ama bekarken böyle olmuyordu annemin makinesinde. Takmadigim zaman yine bı şeyler oluyor. Lekeler çıkmıyor. O mutfaktaki dertsiz kumaşlarımdan.sofra ortulerimden lekeler çıkmıyor. Teknik servis çağırdık. Adam dedi ki ten çorap alabilir miyim bütün makinenin içinde dolandırdı elini çorabın teli bile kaçmadı. Kazanında bı problem yok dedi kıyafetlerinizi görebilir miyim dedi. Bende gösterebileceğim kıyafet değil dedim. Sonra işte onlar kıyafetlerinizdeki.dikis hatasındandir bilmem ne dedi. Sonra kısa program da makineyi çalıştırdı su ısınıyor mu ona baktı temiz yıkaması için. Isınıyor dedi. Mutfaktaki bı örtümu gösterdim ben bunu yeni yikadim ama bakın dikişleri böyle attı ve leke çıkmadı dedim. Kem.kum etti gitti. Şimdi perdeleri yıkadım 400 e ayarladım sıkmasıni. İnanılmaz buruşmuş. Çok sinirlerim bozuk. Benim makinemde mi sizde de var mı böyle sikayetler
Aynen böyle aynennnnn. Deli oluyorum. Adam diyor ki önden bı deterjan döneceksiniz bilmem ne dokeceksiniz. Önden her şeyi elimde yikayacak citileyecek olsam oturur yıkarım zatenbenim makinemde arçelik modelini hatırlamıyorum ama benim de lekelerimi çıkartmıyor, havlularımda ki lekeler bile kalıyor, mutfak havlularını anlayabiliyorum ama beyaz yüz havlumuz sararıp kalmış.
Beyaz eşya sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum arayıp müşteri hizmetlerini bol bol çemkirin. Sizin o makineyi değiştirme şansınızın olması lazım, ben bir Alman beyaz eşya firmasında çalışıyorum bizim firmamızda böyle bir hak var Arçelik te de vardır. Yalnız geç olmadan arayıp çemkirin şikayet var a yazın mesela o çok önemliÖncelikle konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama uygunnbi başlık bulamadım değilse de müsaade etMune abla Yeni evliyim.ve evimin bütün beyaz esyalari Arçelik. Çamaşır makinemde 9103 YPS modeli. İlk çalıştırdığımda sünger topumu kırıp parçalayıp attı. Anlam veremedim. Sonra çamaşırlarımin kenarları söküldü. Atletlerin dikişleri attı. Artık sutyenlerimin çıtçıtlarini takip atıyorum ama bekarken böyle olmuyordu annemin makinesinde. Takmadigim zaman yine bı şeyler oluyor. Lekeler çıkmıyor. O mutfaktaki dertsiz kumaşlarımdan.sofra ortulerimden lekeler çıkmıyor. Teknik servis çağırdık. Adam dedi ki ten çorap alabilir miyim bütün makinenin içinde dolandırdı elini çorabın teli bile kaçmadı. Kazanında bı problem yok dedi kıyafetlerinizi görebilir miyim dedi. Bende gösterebileceğim kıyafet değil dedim. Sonra işte onlar kıyafetlerinizdeki.dikis hatasındandir bilmem ne dedi. Sonra kısa program da makineyi çalıştırdı su ısınıyor mu ona baktı temiz yıkaması için. Isınıyor dedi. Mutfaktaki bı örtümu gösterdim ben bunu yeni yikadim ama bakın dikişleri böyle attı ve leke çıkmadı dedim. Kem.kum etti gitti. Şimdi perdeleri yıkadım 400 e ayarladım sıkmasıni. İnanılmaz buruşmuş. Çok sinirlerim bozuk. Benim makinemde mi sizde de var mı böyle sikayetler
Arçelikte var ama Arçelik bunu tüketici mahkemesine başvurmadan yapmıyor. Benim annemin makinesi 7 kere servise gitti içinde tel vardı pas veriyordu yırtıyordu yinede almadı adamlar. Sonra attık biz o makineyiBeyaz eşya sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum arayıp müşteri hizmetlerini bol bol çemkirin. Sizin o makineyi değiştirme şansınızın olması lazım, ben bir Alman beyaz eşya firmasında çalışıyorum bizim firmamızda böyle bir hak var Arçelik te de vardır. Yalnız geç olmadan arayıp çemkirin şikayet var a yazın mesela o çok önemli
Aynen böyle aynennnnn. Deli oluyorum. Adam diyor ki önden bı deterjan döneceksiniz bilmem ne dokeceksiniz. Önden her şeyi elimde yikayacak citileyecek olsam oturur yıkarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?