- 8 Eylül 2007
- 425
- 4
- 41
- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
banim kuşumun adıda ELİF AZRA olucak inşaallah.tabi son anda bi değişiklik olmazsa.ama yaklaşık 3 aydır elifim diye seviyorum.babasıda alıştı bu isme.hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tabiki sen bilirsin amaa iki ismi kullanmak zor oluyoo örneğinn birileri efe biriler kaan dicekk. gerçi şu da var büyüdüğü zamandaa iki seçeneği olmuş olucak iki ismi olduğu için hangisini kullanmak isterse onu kullanıcakk o da güzel bişey..
Benim kızımın adı Ayşe olucak.
O kadar çok alıştık ki bu isme eşim bile aradığında Ayşe ne yapıyor diye soruyor.
benim esim de ayse istiyor ama bakalim of ne zor ya ne yapcami iyce sasirdim uffffffffff:çok üzgünüm:
kızlar bakmayın listede kızımın ismi Elvin Dila yazıyor ama biz ikisinden de vazgeçtik gibi...listeden de silmeye kıyamıyorum ismini dursun bakalım ismine kesin karar verinceye kadar... bu gidişle doğumdan sonra isim koycaz...eşim de sen merak etme sen hastanedeyken ben nüfus cüzdanını çıkartırım öğrenirsin ismini diyor....lülülülülülülaelaelaelaelae
umarım şaka yapıordur:smiley-cool:
benim yeğenimin ismi dila uremcim çok güzel bence söleemside çok güzel oluoo ama isim koymak çok zor gerçekten insan hiç bi ismi yakıştıramıo bebeğine...:icecream: