• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsime karar veremiyorum :(

Kızımın ismi ne olmalı ?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

endorfin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
89
41
3
31
Arkadaşlar merhaba. 28 haftalık gebeyim. Kızımın ismine bi türlü karar veremiyoruz. İlk başlarda eşimde bende Eylül istiyorduk ancak şimdi eşim Zehrayı cok istiyor daha naif daha kibar diyor :halay: Bende seviyorum o ismi ama Eylülüde istiyorum bana yardımcı olun tek isim koymak istiyoruz.

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..çift isim koymayın da hangisini seçerseniz seçin ..çift isim başa bela ömür boyu çocuğa yük

Arkadaşlar merhaba. 28 haftalık gebeyim. Kızımın ismine bi türlü karar veremiyoruz. İlk başlarda eşimde bende Eylül istiyorduk ancak şimdi eşim Zehrayı cok istiyor daha naif daha kibar diyor :halay: Bende seviyorum o ismi ama Eylülüde istiyorum bana yardımcı olun tek isim koymak istiyoruz.
Iki isim koyun çocuğunuz hangisini kullanmak isterse onu kullanır bende kızım.olursa ismini asel hafsa koymak istiyorum 🤗

Eylül ismini bir ara çok severdim. Ama artık bana buruk bir zamanı hatırlatıyor. Sarı yaprakları, sonbaharı.. O yüzden Zehra ya oy kullandım 🌸

Zehra asla tavsiye etmem zehra adındaki insanların karakterini de hiç sevmem ve evet isimlerin karakterler üzerinde büyük bir etkisi var

Back