Marmara üniversitesi hastanesinde sekreter olarak çalıştım işimden çoookk memundun yalnız çalışma arkadşaımdan memun değildim o yüzden yerimin değiştirilmesini istedim çıkmadan 3 ay önce onlarda bize zaman ayır dedi vs hep böle zaman zaman derken tak etti yanımeninle aynıdaki sekreter iş yapıyor gibi yapıyor ama hiçbişey yapmıyor nur ben ilaç raporu yazıyorum diyor ve bazen 2 dakkada yazığı raporu yarım saatte yazıyor köşeye çekilmiş hasta kabulde hastalar dahi görmüyor vss allaha havale ediyorum ama hakkkımı hiççç helal etmiyorum nitekiminde 3 kez istifa ettim kabul etmediler oyaladılar beni en sonunda çıktım Bir sene ye yakın çalıştım orda hasta sayısı da üffff en az 300 kişi 2 sekreter bakıyor onada tabi diğeri köşede oturuyor benden önce çıkmak için istif vermiş adamın niyeti belliymiş bunu şefim dedi ama çıkmamış vazgeçmiş sonradan benim kaçtane müdürüm var orda ama o adama kıl oldum resmen hastalarla mı uğrşım enayi yerine koyuluyorum onlamı .....!!!
Nitekimde demek istediğim şey arkadaşım ben bu işten önce diş doktoru yanında özel muayenesinde çalışmıştım ..Bende muayenehanesini kapısını açardım doktorumu beklerdim bu işler gerçekten zor iş senin gibiydim aynı sekreter temizlik vss o da doktor olduğu halde sigortamı yapmamıştı o işten o yüzden çıkmıştım Bu özellerde şu düşünce var çıkarsa çııksın ortalık iş arayanla dolu maalesef kardeşim bizim ülkemizin genelinde bu düşüncelerle dolu insnalar var boşver üzme kendini sen iş bulabilirsin ama o senin gibi sekreter bulamaz senin sağlığın daha önemli nitekim doktorların yanında özeld eyada hastanelerde çalışan sekreterler sorumluluğu çok yülsek olur üzülme hakkında hayırlısı
Ne mezunusun cnm merak ettımHala karar veremedim !!!!!!!!
Ne mezunusun cnm merak ettım bende büro yönetimi sekreterlik önlisans mezunuyum meslektaşız mezuniyet durumunu öğrenirsem inş saana yardımcı olabilirim cnmHala karar veremedim !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?