Tesekkur ederim canim sagolIlk oy bendenkolay gelsin
Tesekkur ederim adiyla yasasin insallahBenim oğlumun ismi o yuzden kuzey
Teşekkür ederim :)Yusuflu olan isimleri hiç beğenemedim yani kulağa hoş gelmiyor bence en güzeli kuzey yada tek başına Berk
Arasın anlamı güzel değil amaKuzey herkeste duydugum için Uras ismi yerine Arası tercih ederdim o yuzden Yusuf Berk dedim urastan hoslanmadım. Yusuf guzel isim anlam olarak buarada.
Uraz söylemesi zor gibi geliyor. Teşekkür ederim bu arada. :)Kuzeye oy vardim. Uras ismi yerine uraz olsaydı ona oy verirdim
Arasın anlamı güzel değil ama
Yusuf koyun burda dini konu ysak ama yüzü çok güzelmişIsimde karar veremiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Soylenis tarzi da onemli ama anlami daha cok onemlidir bence isim anlamini tasiyor gercekten kisilige de yansiyorHerkes acıp anlamına bakmıyo soylerken ilk akla gelen nehir mesela. Aras nehri var herkesin aklına o geliyor ayrıca fonetik olarak soylerken cok havalı bir isim. Mesela Çağatay da at yavrusu demek ama soylerken oda guzel isim olarak algılanır.
Evet Kuzey baya arttiKuzey artık her yerde...
Oyumu Tuğra 'dan yana kullanıyorum.
Dini konu acmadim ki.Yusuf koyun burda dini konu ysak ama yüzü çok güzelmiş
Yani ben söylücektim dinle ilgli ama maalesef yasak yüzüde kalbi güzel bir evlat olur inşallahDini konu acmadim ki.
Yüzü güzel olur insallahtesekkurler
Soylenis tarzi da onemli ama anlami daha cok onemlidir bence isim anlamini tasiyor gercekten kisilige de yansiyor
Amin insallah Allah razi olsunYani ben söylücektim dinle ilgli ama maalesef yasak yüzüde kalbi güzel bir evlat olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?