Isim ve isci ariyorum.

sariay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
45
0
47
Arkadaslar,Allahin izniyle yakin bir zamanda Almanya Aachen da börek cörek baklava gibi türk lézzetlerinden satacagim bir yer acacagim. Sizde fikirlerinizi söylermisiniz. Isim konusunda henüz bir karar veremedim.belki sizlerden daha güzel fikirler cikar.ayrica calisacak baklava börek ustasi ariyorum.Tanidiginiz biri varsa calismak isteyen bildirirseniz sevinirim.

Hayirli ugurlu olsun insallah arkadasim...umarim hersey istedigniz gibi olur...:Saruboceq:

Isci konusunda yardimci olamicam...ama gazeteye ilan versen iyi olur bence...:uhm:

Isim konusuna gelince...almanlarada hitap eden bir dükkan olucaksa almanca türkce ortak birseyler bulman daha mantikli olur...a.s

Hayirli ugurlu olsun insallah arkadasim...umarim hersey istedigniz gibi olur...:Saruboceq:

Isci konusunda yardimci olamicam...ama gazeteye ilan versen iyi olur bence...:uhm:

Isim konusuna gelince...almanlarada hitap eden bir dükkan olucaksa almanca türkce ortak birseyler bulman daha mantikli olur...a.s
sagol arkadasim.Güzel dileklerin icin tesekkür ederim.Isim konusunda burdaki arkadaslarin fikirlerini bekliyorum.ben bir türlü karar veremiyorum.

hayirli olsun canim benimde hayalim bir kafe acmak...isim konusunda hernekadar almanyada yasasakta türk ismi olmasi lazim bence.ama ben su aralar bir kafem olsa adini karamel koyardim herhalde...bende cateringlik yapiyorum arada evde birkac zengin müsterim var .siparis üzerine.Allah yolunu acik etsinnnn darisi benim basima....

hayirli olsun canim benimde hayalim bir kafe acmak...isim konusunda hernekadar almanyada yasasakta türk ismi olmasi lazim bence.ama ben su aralar bir kafem olsa adini karamel koyardim herhalde...bende cateringlik yapiyorum arada evde birkac zengin müsterim var .siparis üzerine.Allah yolunu acik etsinnnn darisi benim basima....
Sagol nergiscim.insallah sende bir gün hayallerine kavusursun.Ne kadar zormus ,ugras ugras bitmiyor, ama insallah hayalime kavusunca herseye deyecek.Türk ismi konusunda haklisin.Bende türk ismi olmasini düsünüyorum.Karamel de kulaga gercekten hos geliyor.Burda yazilanlardan birini sececegim insallah.Darisi senin basina...

hayırlı olsun tebrik ederim,esnaflık gerçekten çok ama çok güzel,19 senedir istanbulda esnafız,eşimle birlikte,kısaca hayırlı olsun isim konusuna gelince,aklıma gelen ilk ismi yazıyorum ( SILAM EV BAKLAVA BÖREK SALONU ) bu benim aklıma gelen ilk isimdi canım,bol şans allah yardımcın olsun.
32514514.gif

hayırlı ugurlu olsun en güzel ism bereket baklavaları bereketli bol müşterili olur inşanlah

X