- 5 Ekim 2020
- 13.431
- 35.883
- 548
- 36
- Konu Sahibi Salon Kadini
açanay
Akanay
Akasya
Alanay
Alanaz
Alaşan
argana
Google taraması yaptım
Akanay
Akasya
Alanay
Alanaz
Alaşan
argana
Google taraması yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocugunun ismini açanay koyan birinin göksel lamaya hakki yoktur ya dişil enerjili bebek. Konuya geri dondukce sinir basiyoraçanay
Akanay
Akasya
Alanay
Alanaz
Alaşan
argana
Google taraması yaptım
Lutfen bunlardan biri olmasin lutfenaçanay
Akanay
Akasya
Alanay
Alanaz
Alaşan
argana
Google taraması yaptım
ay iyi ki alıntılamışsın meraktan çatlamıştım6 harfli içinde 3 tane a olan isim tahminleriniz neler ? Benim aklıma Atakan/Adahan/Alahan geldi.
Nazlı da ne güzel bir isimdir…Çok ilginç. Benim ismimle dalga geçerlerdi ama bende travma yok ben de onların ismiyle dalga geçerdim. O kadar büyütülecek bir şey değil. Gazlı derlerdi bana. İlk harfi değiştirirseniz ismimi anlarsınız. komiğime gidiyordu gelip evde gülerek falan anlatıyordum hatırlıyorum.
Her isimle dalga geçilir ya buna göre isim koymak bana saçma geliyor çok absürt şeyler koymadıkça takılmaya gerek yok.
Onlarca güzel kız ismi var. Ada koyun. Ayda ayla. Oya koyun. Defne. Burçak. Ben bu isimlere bayılıyorum mesela. Kısa net tek isim koyun. İçinde a harfi olması pozitif enerji veriyormuş isme sanırım. Özellikle ada kulağıma çok hoş geliyor.
Lutfen bunlardan biri olmasin lutfen