Isim problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topluca cevap vereyim, bu ne sinir arkadaslar.

En sacma konu demis olan arkadas, cocuguma isim secemiyorum bunun nesi sacma? Fikir almak icin illa kv dirdiri mi yasamak lazim? Tatlış konu acmak suc mu? Hep mi mutsuz olalim?

Disil enerjisi yuksek kismina takilanlar; bicir bicir bi kizim var, yasi cok kucuk olmasina ragmen kiz cocugu oldugu bariz belli, hareketlerinden tavirlarindan sevimli sirin birsey. Ayrica herkesin cocugu kendine guzel, bu ne anlamsiz tepki?

Normal cevap verenlere ithafen, mercan ismini dusunduk ablasinin ismine de benziyor. (Kizlarin yas araligi az olacak, ikiz ismi gibi benzer isim olsun istedim, amacim kizlarimi birbiriyle kiyaslamak degil)

Turk kulturu diye yorumlayan arkadasa da hak veriyorum, biz de Turkce isim koymak icin uğraşıyoruz.

Birisi de bebegime acimis, tamam en iyi anne sensin. Tovbe yarabbim ya sanirim sorunlarin var arkadaşım dilerim cozumsuz degillerdir. Kendine dikkat et

Benim lise arkadaşım vardı adı Ece idi ablasının adı Fadime

Anne Babssi uysun diye koymuşlar ismini

Allahtan böyle anne babam yok şükürler olsun

Bende kucuk, buyuyunce ablamin adi cok guzel bana niye ozenmediniz der diye dertleniyorum. Sacma gelebilir tabi bircoklarina, kaba olmadikca sorun degil.
Ama bikac cilgin arkadas bebeklerimi kiyasladigimi dusunup karnimdakine aciyacak kadar abartili bakmis.

Siz beni anlamissiniz.

Ama siz bebek ismi önerisi alın ablanın ismini açıklamayıp ayrıntı verip 3 a var kimliği ifşa.olur dediginiz durduk yere ne gerek vardı mesela

isim önerisi olurdu beğenir yada beğenmezsiniz herkese bu ayrıntıyı verince herkes oraya haklı olarak takıldı

3 a harfi var ozellikle belirtildi, a harfi ile baslayan / biten, a harfini içeren isimler onerilebilir diye.

A harfine takilani ben farketmedim, takiladabilir cok dert degil.

3 a harfi var ozellikle belirtildi, a harfi ile baslayan / biten, a harfini içeren isimler onerilebilir diye.

A harfine takilani ben farketmedim, takiladabilir cok dert degil.
Aklima dediğinize göre ilk çocuk

Aybala yada Alara geldi basta ortada sonda

Buna uygun Ayyüce Ayça Ayda Arya

Kiyaslanmiyor, yaslari cok yakin olacak, ikiz gibi olacaklar neredeyse bu yuzden yakin isimler istedik.
İkizlerin benzer isimlere sahip olması da doğru değil ki. Verdiğiniz örnek de bence yanlış. Ha yine sizin tercihiniz tabii ama karşılaştırılacaklar hep.

Mercan ciciymiş.

Oğlumun adı 100 yıllık dede ismi. Osmanlı’dan kalma gibi. Bir oğlum daha olursa dengelemek için Kemal koyarım diyorum ben de cumhuriyet çocuğu olsun diye benden arızaları varmış hahahha

Normalde hicbir sey icin cok dusunmem, ama isim konusunda cok titizim.

Yasitim cocuklar isimlerle cok dalga gecerdi. Travma kalmis bende de oyle. Benim ismimle hic dalga gecilmedigi halde.

Normalde hicbir sey icin cok dusunmem, ama isim konusunda cok titizim.

Yasitim cocuklar isimlerle cok dalga gecerdi. Travma kalmis bende de oyle. Benim ismimle hic dalga gecilmedigi halde.

Çok ilginç. Benim ismimle dalga geçerlerdi ama bende travma yok ben de onların ismiyle dalga geçerdim. O kadar büyütülecek bir şey değil. Gazlı derlerdi bana. İlk harfi değiştirirseniz ismimi anlarsınız. komiğime gidiyordu gelip evde gülerek falan anlatıyordum hatırlıyorum.
Her isimle dalga geçilir ya buna göre isim koymak bana saçma geliyor çok absürt şeyler koymadıkça takılmaya gerek yok.
Onlarca güzel kız ismi var. Ada koyun. Ayda ayla. Oya koyun. Defne. Burçak. Ben bu isimlere bayılıyorum mesela. Kısa net tek isim koyun. İçinde a harfi olması pozitif enerji veriyormuş isme sanırım. Özellikle ada kulağıma çok hoş geliyor.

Ya iste herkes kolaylikla basa cikamiyor travmatik konularla. Ben sisman bi genc kizdim lisede ortaokulda. Cok fiziksel sakaya maruz kaldim. Zorbaliga ugradim.

Kizlarim da benzer seyler yaşayabilir diye korkuyorum, bazilariniza abartili gelmesini de anlayabilirim. Ama annelik gudusuyle koruyabildigim herseyden korumak istiyorum iste.

Tesekkurler tatli yorum ve katkiniz icin :)

Eklimya koyun. Dişil enerjisi yüksek, içinde üç a olan uniseks aşırı modern ve dünyada tek bir ismin yanına yakışıyor. Anlamı ve bir öyküsü var. Ha ben koymam ama sizin beklentinizi inşallah karşılar

Bence kimse o ismi kullanmasın diye söylemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…