• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isim problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Salon Kadini

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
9.524
27.009
468
Merhaba arkadaslar

2.kizima hamileyim, 1.5 ay kadar sonra doguracagim.

Ablasinin adi modern, oz Turkce ve cok nadir bulunan bir isim. Sorunumuzda buradan geliyor, ablasinin adi yuzunden kardese isim secemiyoruz. Yanina ne secersek secelim, sanki kardesini uzecekmisiz gibi geliyor. (Gebelik hormonlari beni delirtmis de olabilir, ama buyukler dahil herkes "yok ya ablasinin isminin yanina gitmedi" diye vazgeciyor)

Isim takintim var, ismin kisilige etkisi oldugunu dusunuyorum. (Sizlere elbette sacma gelebilir saygi duyarim)

Ablasinin adi kalin sesli harflerden olusan bir isim. Bu sebeple yine kalin sesli harflerden olusabilir, ses tınısı acisindan.

Kistaslarim ozetle bunlar, isim onerilerinize acigim :)

Edit: ifade etmek istedigim seyi karsilamadigi icin disil enerji ibaresi kaldirildi.
Konuyu saptirdigi icin isim ornegi kaldirildi.
Kizimi tanimlamak icin kullandigim sifatlar kaldirildi, bazi uyeleri rahatsiz etmis, kimseyi uzmek istemem.

Son düzenleme:
Bizim komşu var, ablaya nene ismi koydular, belki Türkiye'de son 10 kişide vardır öyle demode isim. Küçüğe de Melisa dediler 😂😂 o cidden çok saçma. Müslüm ve volkan kardeşler var mesela. Yani insan merak ediyor neden diye:)
O yüzden bana saçma gelmedi benzer içerikte bir isim koyma isteğiniz.
Mercan koyabilirsiniz, okyanusu yaşatan mercan resifleridir , anlamlı da bir isim. Hem cok kiside de yok

Ben de oğluma isim koyarken çok düşündük. Son 2 hafta kala karar verdik bizde. Ben ablanın ismini çok merak ettim :)

Son haftalarda karar verirsiniz, o kabul oluşur bir isim jzerinde, dert etmeyin.

doğmamış çocuğu ablasıyla kıyaslamaya başlamışsınız. doğacak bebeğe üzüldüm şimdiden. ayrıca çocuğa dişil enerjisi yüksek gibi bir sıfat yakıştırmayı da hiç mi hiç anlamlandıramadım. tamam en güzel sizin çocuğunuz ve en güzel isim onda teşekkürler bunu bizimle paylaştığınız için hayırlı forumlar

Merhaba arkadaslar

Cift isimleri sevmiyoruz. Ablasinin adi modern ve cok nadir bulunan bir isim. Sorunumuzda buradan geliyor, ablasinin adi oyle modern ve nadir ki kardese isim secemiyoruz. Yanina ne secersek secelim, sanki ablasinin isminin yanına yakismiyor gibi, kardesini uzecekmisiz gibi geliyor. (Gebelik hormonlari beni delirtmis de olabilir, ama buyukler dahil herkes "yok ya ablasinin isminin yanina gitmedi" diye vazgeciyor)

Bi milyon tane isim onerildi, hicbirini begenemedim. Artik dogunca kendi secsin diye geyik yapar olduk.

Isim takintim var, ismin kisilige etkisi oldugunu dusunuyorum. (Sizlere elbette sacma gelebilir saygi duyarim)

Ablasinin adi 6 harfli, icinde 3 tane a var. Uniseks bir isim. (Ismi soylersem direkt kimligim ifsa olabilir, oldukca az kiside olan bir isim 😀 o yuzden veremiyorum)

Ablasi disil enerjisi yuksek, gamzeli, guler yuzlu, kocaman kara kara gozleri olan kumral beyaz tenli minyon bir cocuk.

Ultrason goruntulerine bakilacak olursa bunun da tipi ablasina benzeyecek. Ama minyon olmasi beklenmiyor.

Isim konusunda ozellikle ergenlik cagi cocuklarinin zorbalik yapabileceği isimleri direkt eliyorum. Ornegin goksel ismi onerildiginde go*sel diye dalga gecerler, gecin diye reddettim.

Ablasinin adi 6 harfli, icinde 3 tane a var. Uniseks bir isim. (Ismi soylersem direkt kimligim ifsa olabilir, oldukca az kiside olan bir isim 😀 o yuzden veremiyorum)

6 harfli içinde 3 tane a olan isim tahminleriniz neler ? Benim aklıma Atakan/Adahan/Alahan geldi.

Merhaba arkadaslar

Cift isimleri sevmiyoruz. Ablasinin adi modern ve cok nadir bulunan bir isim. Sorunumuzda buradan geliyor, ablasinin adi oyle modern ve nadir ki kardese isim secemiyoruz. Yanina ne secersek secelim, sanki ablasinin isminin yanına yakismiyor gibi, kardesini uzecekmisiz gibi geliyor. (Gebelik hormonlari beni delirtmis de olabilir, ama buyukler dahil herkes "yok ya ablasinin isminin yanina gitmedi" diye vazgeciyor)

Bi milyon tane isim onerildi, hicbirini begenemedim. Artik dogunca kendi secsin diye geyik yapar olduk.

Ablasi disil enerjisi yuksek, gamzeli, guler yuzlu, kocaman kara kara gozleri olan kumral beyaz tenli minyon bir cocuk.

Ultrason goruntulerine bakilacak olursa bunun da tipi ablasina benzeyecek. Ama minyon olmasi beklenmiyor.

Isim konusunda ozellikle ergenlik cagi cocuklarinin zorbalik yapabileceği isimleri direkt eliyorum. Ornegin goksel ismi onerildiginde go*sel diye dalga gecerler, gecin diye reddettim.

Anladığım kadarıyla değişik isimler arıyorsunuz. Eliz ve Mercan aklıma gelenler.

Ablasının adının yanına yakışma zorunluluğu neden var ki? Bizimkilerin isimleri birbiriyle çok alakasız. Hiç aklımıza gelmedi bile uyup uymaması. Ve evet şunu da söylemem lazım ki

Dişil enerji: BEN NE ALAKA

Ablasının adının yanına yakışma zorunluluğu neden var ki? Bizimkilerin isimleri birbiriyle çok alakasız. Hiç aklımıza gelmedi bile uyup uymaması. Ve evet şunu da söylemem lazım ki

Dişil enerji: BEN NE ALAKA
Nazlı diyememiş gibi geldi bana😄 keşke nazlı koysalarmış ismini ya da naz.

Merhaba arkadaslar

Bence siz abartıyorsunuz. çok saçma bi isim olmadığı sürece her isim olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back