- Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR
canım o zaman mehmetin yanına kısa güzel bir isim lazımAslında bana kalsa benden tek isterim ama kayınbaba mın ismi illa Mehmet içinde olacakmış mecburum diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o zaman mehmetin yanına kısa güzel bir isim lazımAslında bana kalsa benden tek isterim ama kayınbaba mın ismi illa Mehmet içinde olacakmış mecburum diyebilirim
Biz aslında Ertuğrul gazi türbesine gittik ondan sonra çocuğumuz oldu ve ordaki türbede ki kişilerden birinin adını koymak lazımmış Ertuğrul o yüzden yani aslında
Bilmem öylesine
Türbe reklamcılığı nedir ya shjsjsjskks. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Aa lütfen, görümcesi türbeye gitmiş hamile kalmış. Doktora git Allah’a dua et yok. Türbe çözüyo sorunu maşallah SabırTürbe reklamcılığı nedir ya shjsjsjskks. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Hayatımdaki sorunları çözmek için benimde böyle sorun çözücü bir türbeye ihtiyacım var.Aa lütfen, görümcesi türbeye gitmiş hamile kalmış. Doktora git Allah’a dua et yok. Türbe çözüyo sorunu maşallah Sabır
Kızıma inşallah olursaCemre ismini kime koyacaksınız?
Doktora gidiyoruz zaten bilip bilmeden konuşmayın üçüncü tüp bebek denemem buAa lütfen, görümcesi türbeye gitmiş hamile kalmış. Doktora git Allah’a dua et yok. Türbe çözüyo sorunu maşallah Sabır
Şakaysa gülelim de boşa gitmesine gerizekalıDoğruuu Cemrelerin düşeceği zamanda doğacak desem bilemedim şaka gibi ya
Sen isim seç boşa gitmesin 4 5 tane daha koyŞakaysa gülelim de boşa gitmesine gerizekalı
Beş de koyarım on da sanane çocuk benim işim benimSen isim seç boşa gitmesin 4 5 tane daha koy
Koy koy bedava değil mi nede olsaBeş de koyarım on da sanane çocuk benim işim benim
Evet malesef öyle bende kayınbaba isminin istemiyorum ama eşim olacak diyor Mehmet Akif yaparız artıkÇocuklara büyüklerin ismini koymak ne kadar saçma sonuçta ayrı bir kişilik farklı bir insan. Belli ki siz de istemiyorsunuz niye koyuyorsunuz ki? Türbeye gittiniz diye de ordan isim koymak zorunda değilsiniz Allah demek ki o zamanda nasip etti size, dualarınızı da o kabul etmiştir başkası değil. İçinizden ne geliyorsa onu koyun bence pişman olmamak adına. Çocuğa da yazık yıl kaç olmuş dede ismi türbe ismi