• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim önerisi

Çocuklara büyüklerin ismini koymak ne kadar saçma sonuçta ayrı bir kişilik farklı bir insan. Belli ki siz de istemiyorsunuz niye koyuyorsunuz ki? Türbeye gittiniz diye de ordan isim koymak zorunda değilsiniz Allah demek ki o zamanda nasip etti size, dualarınızı da o kabul etmiştir başkası değil. İçinizden ne geliyorsa onu koyun bence pişman olmamak adına. Çocuğa da yazık yıl kaç olmuş dede ismi türbe ismi

Biz aslında Ertuğrul gazi türbesine gittik ondan sonra çocuğumuz oldu ve ordaki türbede ki kişilerden birinin adını koymak lazımmış Ertuğrul o yüzden yani aslında

Siz dalga geçmeye mi geldiniz buraya? Bir konu kız ismi açıp X türbesinde hamile kaldım ondan bala koyucam , şimdi de erkek ismi için türbeye gittim ordan ertugrul koyucam. Siz bu siteye başka amaçlarla gelmişsiniz

Bilmem öylesine
40B49C5D-A38A-4C79-B6B3-42AC73522E85.jpeg
FCAF334D-3295-4185-949A-7EB284B15E04.jpeg

Nerenin trolüsün sen? Türbe reklamcımız eksikti bi

Çocuklara büyüklerin ismini koymak ne kadar saçma sonuçta ayrı bir kişilik farklı bir insan. Belli ki siz de istemiyorsunuz niye koyuyorsunuz ki? Türbeye gittiniz diye de ordan isim koymak zorunda değilsiniz Allah demek ki o zamanda nasip etti size, dualarınızı da o kabul etmiştir başkası değil. İçinizden ne geliyorsa onu koyun bence pişman olmamak adına. Çocuğa da yazık yıl kaç olmuş dede ismi türbe ismi
Evet malesef öyle bende kayınbaba isminin istemiyorum ama eşim olacak diyor Mehmet Akif yaparız artık

Back