• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim önerisi

öneri yazdım ama ben de aynı fikirdeyim zorluk oluyor sınavda kodlama yaparken bile
evet güzel oluyor ama gerçekten zor,cogu yiğenimin adında var eltimin kızı liseye gidiyor bıktımö yenge 18 'den sonra değiştircem diyo:) okulda başta ki ismi söylüyorlarmış,normal hayatta biz ikinci ismini kullanıyoruz derken kafaları karışıyor çocukların

evet güzel oluyor ama gerçekten zor,cogu yiğenimin adında var eltimin kızı liseye gidiyor bıktımö yenge 18 'den sonra değiştircem diyo:) okulda başta ki ismi söylüyorlarmış,normal hayatta biz ikinci ismini kullanıyoruz derken kafaları karışıyor çocukların
Evet çok haklısınız

Ertuğrul Mehmet çok uzun.
Ertuğrul zaten iki isme uygun değil bence.
Mehmet illa olacaksa direkt Mehmet koyardım. Ya da Mehmet Efe, Ege gibi hoşuma giden bir ikinci isim arardım

Biz aslında Ertuğrul gazi türbesine gittik ondan sonra çocuğumuz oldu ve ordaki türbede ki kişilerden birinin adını koymak lazımmış Ertuğrul o yüzden yani aslında

Mehmet kayınbabanın adı tek erkek torun maalesef onu koymak zorunda olacağız Ertuğrul da türbeye gittikten sonra çocuğumuz oldu o yüzden türbeden isim koymak zorundayız

Ertuğrul Mehmet,Mehmet Ertuğrul. Cıks ikisi de olmuyor.

Yani hem Ertuğrul ismini koymak zorundasınız hem de Mehmet ismini ise neden isim arayışına girdiniz ki?

Back