- 8 Mart 2023
- 34
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR
Kızlar Ertuğrul ismimin yanına ikinci isim arıyorum benim aklımda mehmet var ama nasıl önerilerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öneri yazdım ama ben de aynı fikirdeyim zorluk oluyor sınavda kodlama yaparken bileben cocuklara iki isim konulmasına karşıyım,çevremde okul döneminde olan iki isimli cok cocuk var,keşke tek isim olsa diyorlar.
evet güzel oluyor ama gerçekten zor,cogu yiğenimin adında var eltimin kızı liseye gidiyor bıktımö yenge 18 'den sonra değiştircem diyo:) okulda başta ki ismi söylüyorlarmış,normal hayatta biz ikinci ismini kullanıyoruz derken kafaları karışıyor çocuklarınöneri yazdım ama ben de aynı fikirdeyim zorluk oluyor sınavda kodlama yaparken bile
Evet çok haklısınızevet güzel oluyor ama gerçekten zor,cogu yiğenimin adında var eltimin kızı liseye gidiyor bıktımö yenge 18 'den sonra değiştircem diyo:) okulda başta ki ismi söylüyorlarmış,normal hayatta biz ikinci ismini kullanıyoruz derken kafaları karışıyor çocukların
Aslında bana kalsa benden tek isterim ama kayınbaba mın ismi illa Mehmet içinde olacakmış mecburum diyebilirimErtuğrul Eren daha güzel ve uyumlu olur bence söylemesi de kolay
Sizin ikiz mi? Kiz ismi de sormussunuz.Mehmet kayınbabanın adı tek erkek torun maalesef onu koymak zorunda olacağız Ertuğrul da türbeye gittikten sonra çocuğumuz oldu o yüzden türbeden isim koymak zorundayız
Mehmet kayınbabanın adı tek erkek torun maalesef onu koymak zorunda olacağız Ertuğrul da türbeye gittikten sonra çocuğumuz oldu o yüzden türbeden isim koymak zorundayız
Bilmem öylesine
Oda kayınvalidenin adıdır ayıp olmasın diye onuda ilave edecekler demekkiCemre ismini kime koyacaksınız?
cemreler max 35 yasindadir ya kv dedigin munevver dln olur.Oda kayınvalidenin adıdır ayıp olmasın diye onuda ilave edecekler demekki
Doğruuu Cemrelerin düşeceği zamanda doğacak desem bilemedim şaka gibi yacemreler max 35 yasindadir ya kv dedigin munevver dln olur.