• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim önerisi

busragul89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
89
20
18
Arkadaşlar merhabalar. Bir kızım var, ismi Amine Betül. Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak, ismini Meryem koymak istiyorum. Yanına bir isim daha arıyoruz. Anlamı güzel isim önerilerinize talibim 🥰

Ben de Meryem koyacağım aslında tek isim bile yeterli ama Rima veya Şira eklemeyi düşünüyorum rima dişi ceylan demek şira ise sirius yıldızı karar veremedim

Ben de Meryem koyacağım aslında tek isim bile yeterli ama Rima veya Şira eklemeyi düşünüyorum rima dişi ceylan demek şira ise sirius yıldızı karar veremedim
Meryem ismi ile uygun degil ya bide 2 isim de uydurma gibi duruyor yani rima söylerken hoş degil şira da şıra der gibi oluyor Meryem gibi klasik ve güzel Bi isme 2. isim olarak olmazlar bence

Arkadaşlar merhabalar. Bir kızım var, ismi Amine Betül. Allah kısmet ederse bir kızımız daha olacak, ismini Meryem koymak istiyorum. Yanına bir isim daha arıyoruz. Anlamı güzel isim önerilerinize talibim 🥰
Azra =el degmemiş temiz beyaz toprak anlamına geliyor.

Bakire anlamı var ve hoş değil bence azrail der gibi
Evet bakire anlamı normalde hoş değil ama Meryem ismi ile hem söyleniş olarak hem anlam olarak uyumlu sonuçta hz. Meryem in hayatı biliniyor. Ben sadece öneri sundum konu sahibi isterse begenirse aksi halde beni ilgilendiren Bi durum değil kendi çocugum olsa ne Meryem koyarım ne Azra orası ayrı tabi 😏

Back