- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi Seda2012Emre
Ahmet ,zeynep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut, GüneşKız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım ❤
Ya işte bizde erkek olursa Mert koymaya karar verdik ama ben ikinci isim de istiyorumKızıma öykü adını katacagiz Allahin izniyle :) erkek olsaydi umut yada ömer düşünüyorduk
sanem ismini iyi arastir canim kuranda geciyor ama anlami iyi degil diye duymustum biz ilk bade düşünmüştük mesela ama anlami içki ve şarap demekmis oyuzden vazgectikYa işte bizde erkek olursa Mert koymaya karar verdik ama ben ikinci isim de istiyorum
Kız olursa da Sanem ismini düşündüm ama emin değilim
Onun için emin değilim zaten canımsanem ismini iyi arastir canim kuranda geciyor ama anlami iyi degil diye duymustum biz ilk bade düşünmüştük mesela ama anlami içki ve şarap demekmis oyuzden vazgectik
Efe’yi ben de beğenmeye başladım bu aralar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarr
Doktordan geliyorum
Erkek dediler :)
İsim Mert olacak, ikinci isim olarak Mert Efe düşünüyorum :) başka öneriniz var mı ikinci isme? :)))
Amin canım, çok teşekkür ederimEfe’yi ben de beğenmeye başladım bu aralar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Durukız için okyanus ,dolunay, duru sizce bunlardan hangisi:)
Duru :)kız için okyanus ,dolunay, duru sizce bunlardan hangisi:)
Canımm sen nickini mi değiştirdin