- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Seda2012Emre
Kız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuğrul ismini beğenmiyorum, ama bilge güzelmiş :)))Erkek Tuğrul
Kız Bilge diyorum ben :))
Çok güzel bir soruDoğuma ne kadar var? Ikiz mi?
Bilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))Tuğrul ismini beğenmiyorum, ama bilge güzelmiş :)))
Çok güzel bir soruhayır tek :) cinsiyeti belli değil
![]()
Küçükken sevmediğim Bi çocuk vardı ismi tuğruldu o yüzden sevmiyorum galiba hahahBilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))
Çok güzel isimler canım11 haftalık hamileyim bende,
Kız olursa Hilal,
Erkek olursa Mustafa Kemal düşünüyoruz
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
mahir..mirza..yiğit..hüma..nehir..aybüke..aybilgeKız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım ❤
amin inşallah canım teşekkür ederim doruk ismini bende çok seviyorum :)bu ara favori kız ismim Umay, erkek ismi aklımda iki tane var biri Duhan, diğeri de Doruk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Canım hep sevdiğim isimleri yazmışsın erkek olursa Mert koymayı düşünüyoruz daha cinsiyet Belli değil :)Aslı Reyyan Rümeysa Zehra Züleyha ne bilim eski isimleri seviyorum:)
erkek : miran Enes Bartu Hasan Mert :)
Güzel önerilerin için teşekkür ederim canımBerre k
Eren e
Asu
Berat
Yaren
Alp
Sumeyre
Rica ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimGüzel önerilerin için teşekkür ederim canım![]()
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinRica ederim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim