Doğuma Hazırlık İsim önerin😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Seda2012Emre

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
2.871
4.012
78
26
Kız ve erkek çocuk için isim önerilerinizi bekliyorum canlarım ❤️

Heey yok mu kimseden bir fikirrr

Tuğrul ismini beğenmiyorum, ama bilge güzelmiş :)))

Çok güzel bir soru 😊 hayır tek :) cinsiyeti belli değil :halay:
Bilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))

Bilge kızımın adı. Tuğrul'u beğenmeme sebebin nedir? Merak ettim . Hangi ismi önce bulursanız cinsiyet tam zıttı oluyor:)) Bizim erkek adı hazırdı, kız oldu:))
Küçükken sevmediğim Bi çocuk vardı ismi tuğruldu o yüzden sevmiyorum galiba hahah😁

Canım inanır mısın aslında biz de erkek ismine karar verdik ilk. İki isim düşünüyorum kız için de erkek için de
Erkek için Mert ismi çok istiyor eşim ikinci isim düşünüyorum
Kız için benim beğendiğim ismi o beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem :KK70:

11 haftalık hamileyim bende,
Kız olursa Hilal,
Erkek olursa Mustafa Kemal düşünüyoruz 💞
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Çok güzel isimler canım ❤️
Amin inşallah 🌼

Güzel öneriler için teşekkür ederim ❤️

Benim de oğlum olursa ismi yıllardır hazırdı ama rabbim kız nasip etti :)
Eşimle hayalimiz "eylül" ismiydi. Onu kesin koyacağız ama ikinci isim koysam mı koymasam mı, koyacaksam ne olsun diye düşünüyorum sürekli :) çok içime sinen bir şey de daha bulamadim. Ceylan, mercan, melina, piraye, zühre, defne, venüs, gökçe... Listem şimdilik böyle :) tavsiyelerinize açığım ;)

bu ara favori kız ismim Umay, erkek ismi aklımda iki tane var biri Duhan, diğeri de Doruk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:anneadayı::anne:

bu ara favori kız ismim Umay, erkek ismi aklımda iki tane var biri Duhan, diğeri de Doruk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:anneadayı::anne:
amin inşallah canım teşekkür ederim doruk ismini bende çok seviyorum :)

Aslı Reyyan Rümeysa Zehra Züleyha ne bilim eski isimleri seviyorum:)
erkek : miran Enes Bartu Hasan Mert :)
Canım hep sevdiğim isimleri yazmışsın erkek olursa Mert koymayı düşünüyoruz daha cinsiyet Belli değil :)
Yazdığın kız isimleri de hep arkadaşlarımın adı :)))

Bu arada bu konuyu açtığımda daha yeni yeni üye olmuştum, malum yapı değişikliği yaptılar ve sayfa değişti
O zaman kaybetmişim yorumlarınızı az önce konularıma bakarken rastladım ve sizin mesajınızı ilk kez okudum..
Yani biraz geç gördüm kusura bakmayın
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Back
X