- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
-
- Konu Sahibi Lavyer2012
Alya değil de Arya ...Merhaba arkadaşlar bir kızım olacak inşallah. Ama isim konusunda kararsız kaldım. Eşim de tamamen bana bıraktı. Sizler ne dersiniz?
Zeynep arya yı da düşündük ama alyayı söylemek daha kolay sanki dedik.Alya değil de Arya ...
Ayy kardeşim de aynı yorumu yaptı armin koyarsan herkrs amin der haberin olsun diyeZeynep Alya sık kullanılan isimlerden ..Armin de Amin der gibi
Armin öngörülü sağduylu özgürlükçü demekmişArmin ne demek? Anlamına göre oy kullanmak istedim
Ben hep kızım olsun adını zeynep koyacağım zeynebim diye seveceğim derdim. Eşim zeynep alya olsun dedi ben o arada netten armin ismini gördüm içim ısındı. Ben aslında kız çocuklarına tek isim koyulması taraftarıyım ilerde eşinin soyadını da alınca çok uzun oluyor diye.Sonu -ya ile biten isimler bende "ver ya, dur ya" gibi bir izlenim yaratıyor.
Armin eşarp markası gibi, zevkler elbette tartışılmaz ama yorum yazanlardan kimse beğenmemiş.
Zeynep güzel bir isim, neden illa 2. isim arıyorsunuz? Tek başına yeten bir isim aslında.
Armin: barış ve özgürlük yanlısı demek. Hem de diger dillerde de kullanilan bir isim. Bence anlama bakarsak kesinlikle bu ismi koymalisiniz. Alya ise yuksek tepe demekmis. Kulaga hos geliyor ama anlamsiz bir isim bence. Karar sizin :)Merhaba arkadaşlar bir kızım olacak inşallah. Ama isim konusunda kararsız kaldım. Eşim de tamamen bana bıraktı. Sizler ne dersiniz?
Zaten anlamı beni benden alanArmin: barış ve özgürlük yanlısı demek. Hem de diger dillerde de kullanilan bir isim. Bence anlama bakarsak kesinlikle bu ismi koymalisiniz. Alya ise yuksek tepe demekmis. Kulaga hos geliyor ama anlamsiz bir isim bence. Karar sizin :)
Tek basina Alya cok guzelMerhaba arkadaşlar bir kızım olacak inşallah. Ama isim konusunda kararsız kaldım. Eşim de tamamen bana bıraktı. Sizler ne dersiniz?