• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim önerileri

Bu ara Aden çok moda oldu sakın Aden koymayın latincede bez demek tıp dilinde yani troid bezi ter bezi gibi olan bezden

İlter, Alp , Asil, Kuzey , Deniz , Aras , Ayaz , Ediz , Ceren , Arya , Lila , Kumsal, Derin , Gül , Mavi , Yade , Lale , İnci , Su , Mina

Anlamı güzel kız ve erkek isimleri önerir misiniz?
Yaşı kaç olursa olsun erkekte Deniz ismi her zaman klas bir isimdir. Kız ismi olarak İpek adını çok zarif bulurum. İki isim de hem bilinen hem eskimeyen isimlerdir. Ben yeni isimleri çok sevemiyorum nedense. Herkese saygı duyarım o ayrı, tercih meselesidir tabi ki.

Yaşı kaç olursa olsun erkekte Deniz ismi her zaman klas bir isimdir. Kız ismi olarak İpek adını çok zarif bulurum. İki isim de hem bilinen hem eskimeyen isimlerdir. Ben yeni isimleri çok sevemiyorum nedense. Herkese saygı duyarım o ayrı, tercih meselesidir tabi ki.
Bana da yeni nesil isimler çok anlamsız geliyor

Ben astrolojik doğum haritasına göre isim verdim hangi tarihte saatte doğuracaksanız ona uygun isimler vermek kaderi açısından da etkili numerolojik olarak da etkiliyor

Back