Doğuma Hazırlık İsim konusunda kararsızlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi düşünürsünüz ?

• Mete Kağan

• Eymen Alp

• Doruk Efe

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.477
29.060
Merhaba Hatunlar :KK73:
17. hafta içerisindeyim, Rabbim nasip ederse oğluşum olacak. Şimdiden daha doğrusu öğrendiğimiz ilk andan beri isim düşünmeye başladık :)
Ankette ki isimleri düşündük, sizce nasıl ? söylenişi rahat mı ? kulağa hoş gelir mi ?
Mutlaka 2 isim istiyorum.. 2 side nüfusunda yazacak, o günleri görürsek inşallah ve mutlak suretle 2 isimde zikredilecek.. yani kimlik kargaşası yaşamayacak çocuk :) siz söylemeden, ben söyleyeyim :)

Şimdiden fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkürler.
Bu arada soyadımız **TÜRK ile bitiyor :KK200::kahve:

eymen alp iki isimde kendı içinde güzel ama bir arada telaffuzu çok zor ,sende tekrar edersen anlarsın
ama diğer iki ismide begendim ,

kızıma bir kardeş olsaydı nasip değilmiş ,

ömer asaf düşünüyordum bende sana fikir olsun diye yazdım ,

sağlıkla dogsun bebegin
Doruk Efe eşim çok istiyor ama bende ısrarla Mete Kağan' diye tutturuyorum :) çok hoşuma gidiyor özellikle soyadımız ile birleşince ne bileyim..
Mete Kağan normalde dilimizde eskilerden gelen bir isim ama dolana dolana Metehan olmuş Halbuki aslı Mete Kağan :)

Bilemedim, çok kararsızımm..

ğ olayı olmasından dolayı mete kağan ı eledim. benim isimde tercihim ingilizce karakter meselesine de uyması sanırım.

Mete Kaan olabilir ama.

Oyumu da doruk efe ye verdim gitti.

Allah analı babalı büyütsün şimdiden kolaylıklar diliyorum

Doruk Efe eşim çok istiyor ama bende ısrarla Mete Kağan' diye tutturuyorum :) çok hoşuma gidiyor özellikle soyadımız ile birleşince ne bileyim..
Mete Kağan normalde dilimizde eskilerden gelen bir isim ama dolana dolana Metehan olmuş Halbuki aslı Mete Kağan :)

Bilemedim, çok kararsızımm..

rabbim günlerini kolay geçirsin inşallahh

Fıstığım ben D şıkkı Mete Alp demek istiyorum :KK70:
Neden dersen Mete ismi çok hoş :KK8: Ama Kağan'ı sevmedim. Zaten orijinali Kaan olsa gerek... Diğer seçenelerdeki Eymen çok koyuldu, hani baydı sanki. Efe öyle, kaç nesil Efe büyüdü. Doruk da yaşadığım şehirdeki bir hastahanenin adı diye ısınamadım yoksa güzel :KK70:
Alp ismi hoş, Mete baya baya güzel.
Ondan ben Mete Alp demek istiyorum sayın seyirciler :KK70:
Ama olmaz ille de seçeneklerden seç dersen A şıkkı Mete Kağan diyorum :KK73:

Neden dersen Mete ismi çok hoş :KK8: Ama Kağan'ı sevmedim. Zaten orijinali Kaan olsa gerek... Diğer seçenelerdeki Eymen çok koyuldu, hani baydı sanki. Efe öyle, kaç nesil Efe büyüdü. Doruk da yaşadığım şehirdeki bir hastahanenin adı diye ısınamadım yoksa güzel :KK70:
Mete Alp hmmmm :KK51: :kahve:
Aslında bu da hoş geldi kulağa :KK70: hiç düşünmemiştim gerçekten :KK70: aklımıza gelmedi hiç :KK70: Şuan Mete Alp ile Mete Kağan arasın da kaldım.. Kaan istemiyorum fıstıklı katmerim, iki aynı harf arka arkaya gelsn ne bileyim hani şey gibi oluyor; ne yapıyorsun demek yerine napıyon demek gibi bir şey :KK70:

bilemedim işte öyle :KK70: :KK70:

Mete Alp hmmmm :KK51: :kahve:
Aslında bu da hoş geldi kulağa :KK70: hiç düşünmemiştim gerçekten :KK70: aklımıza gelmedi hiç :KK70: Şuan Mete Alp ile Mete Kağan arasın da kaldım.. Kaan istemiyorum fıstıklı katmerim, iki aynı harf arka arkaya gelsn ne bileyim hani şey gibi oluyor; ne yapıyorsun demek yerine napıyon demek gibi bir şey :KK70:

bilemedim işte öyle :KK70: :KK70:
Sen enişteye Mete Alp'i bir sor bakalım bence baya baya oldu esmer bombam :KK8:
Söylenişi de bir çırpıda ağızdan çıkıveriyor.
Hükümdar adı gibin oldu :KK70:

Sen enişteye Mete Alp'i bir sor bakalım bence baya baya oldu esmer bombam :KK8:
Söylenişi de bir çırpıda ağızdan çıkıveriyor.
Hükümdar adı gibin oldu :KK70:
Şehzade doğuracam diye boşuna demiyorum sırma saçlımm :KK70: hayır işin ilginç yanı şimdi Mete ismini de ben istiyorum Alp ile oluşumunu da beğendim :KK70: adam diyecek tohumu ben koydum keşke 1 ini de ben koyaydım :KK70: neyse derim artık şansına 2. olursa sen koyarsınnn :KK33: :ıslık::ıslık:

Şehzade doğuracam diye boşuna demiyorum sırma saçlımm :KK70: hayır işin ilginç yanı şimdi Mete ismini de ben istiyorum Alp ile oluşumunu da beğendim :KK70: adam diyecek tohumu ben koydum keşke 1 ini de ben koyaydım :KK70: neyse derim artık şansına 2. olursa sen koyarsınnn :KK33: :ıslık::ıslık:
O zaman enişte kendi istediği isimlerin listesini çıkarsın Mete'nin yanına koya koya deneyelim, napalım :KK70:
Mete fix kalmalı bence ama, çok hoş. :KK8:

Yok kız onun aslı Kağan, Kaan değil 😘😘
Ama mete alp bence de hoş😊😊

Çok havalı dimi :KK70:
sende beğendin :kahve: :KK33:
Mete deyince böyle gözümün önüne yahuşuhlu erkeklerr geliyorr :KK8::KK8::confused::confused:

hahahahaha :KK70: :KK70:
Yakuşuklu, cazibeli, çekici :KK8:Benim gözümün önüne neler geliyor ah ah ponçiğim de neyse ben progestanlıyım beni erkekli konulara dahil etmeyin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X