• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim konusunda fikirleriniz lazımmm 🥰

Luckyluck07

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
73
35
88
28
38 haftalık hamileyim ama hala isim bulamadık😌😨 aklımda şimdilik Eylül ve eslem ismi var ve tek isim koymak istiyorum. Sizce Eylül mü kulağa hoş geliyor eslem mi ? (Eylül ayında doğacak olmasıda eylülü biraz cazipleştiriyor 😬😅)

38 haftalık hamileyim ama hala isim bulamadık😌😨 aklımda şimdilik Eylül ve eslem ismi var ve tek isim koymak istiyorum. Sizce Eylül mü kulağa hoş geliyor eslem mi ? (Eylül ayında doğacak olmasıda eylülü biraz cazipleştiriyor 😬😅)
İkiside hoş değil bence ya

Eylül daha hoş geliyor kulağa eğer bir kızım olursa adını Eylül koyacağım Allah nasip ederse 🤗

Benim kızımın ikinci adı Eslem. Ama ben de Eylül ismini daha çok beğenirim. Eslemi babası istediği için koyduk ama pek kullanmıyoruz 😃

Eslemin anlamı pek iyi değildi diye hatırlıyorum seneler önce dayım kızına o ismi verecekti hatta kapı süsü her şeyi hazırdı sonra araştırıp sorunca kararını değiştirip Fatma koymuştu ama Allah bana bir kız evladı nasip ederse adını Eylül koyarım en sevdiğim mevsimin başlangıcı ve eşimle tanışma tarihimiz 1 Eylül ☺️

Back
X