İsim konusu

defdam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
7
1
1
31
İsim koşusunda kararsızım sizce hangisi daha iyi . Deniz kuzey atlas çınar

Son düzenleme:
Herkes hemen hemen aynı isimleri koyuyor. Şayet ben eski ve köklü isimleri daha çok severim. Anlamı da güzel olmalı. Sizin isimler coğrafya kitabından alınmış gibi ben hiçbirini beğenmedim kendi fikrim tabi

Ben de eski isimleri pek sevmiyorum o kadar çok duyduk ki Ali ler Ahmet ler Mehmet ler çok fazla hep var olanlar. Peki mahir ismi nasıl eşim mahiri beğeniyor ama benim içime sinmiyor

Ben de eski isimleri pek sevmiyorum o kadar çok duyduk ki Ali ler Ahmet ler Mehmet ler çok fazla hep var olanlar. Peki mahir ismi nasıl eşim mahiri beğeniyor ama benim içime sinmiyor
Mahir ustunde cok siyasi anlam tasiyan bir isim. İlle sol ismi olacaksa deniz daha iyi.

Ay öyle demeyin Ahmet Mehmet çok güzel isimler yaa Mahir de güzel dayımın oğlunun ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…