Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de eski isimleri pek sevmiyorum o kadar çok duyduk ki Ali ler Ahmet ler Mehmet ler çok fazla hep var olanlar. Peki mahir ismi nasıl eşim mahiri beğeniyor ama benim içime sinmiyorHerkes hemen hemen aynı isimleri koyuyor. Şayet ben eski ve köklü isimleri daha çok severim. Anlamı da güzel olmalı. Sizin isimler coğrafya kitabından alınmış gibi ben hiçbirini beğenmedim kendi fikrim tabi
Peki isim öneriniz var mı yeni önerilere de açığımBence hiç biri
Mahir ustunde cok siyasi anlam tasiyan bir isim. İlle sol ismi olacaksa deniz daha iyi.Ben de eski isimleri pek sevmiyorum o kadar çok duyduk ki Ali ler Ahmet ler Mehmet ler çok fazla hep var olanlar. Peki mahir ismi nasıl eşim mahiri beğeniyor ama benim içime sinmiyor
Evet Mahir Çayan . Deniz de sol ama artk denizi herkes kullanıyor doğa ismi. Ben de doğadan olsun istiyorumMahir ustunde cok siyasi anlam tasiyan bir isim. İlle sol ismi olacaksa deniz daha iyi.
Mahir ustunde cok siyasi anlam tasiyan bir isim. İlle sol ismi olacaksa deniz daha iyi.
Öneriniz var mi pekiBence hiç biri
Sol tonlu olacaksa devrim, özgür, uygar, cagdas olabilir. Doga tonlu olacaksa bora, gunes, kaya da olabilir. Cok alternatif var.Öneriniz var mi peki
Ay öyle demeyin Ahmet Mehmet çok güzel isimler yaa Mahir de güzel dayımın oğlunun ismiBen de eski isimleri pek sevmiyorum o kadar çok duyduk ki Ali ler Ahmet ler Mehmet ler çok fazla hep var olanlar. Peki mahir ismi nasıl eşim mahiri beğeniyor ama benim içime sinmiyor
Aslında hepsi güzel isimler. Sadece artık herkes atlas koyuyor sanki :)İsim koşusunda kararsızım sizce hangisi daha iyi . Deniz kuzey atlas çınar
Neyse ki deniz hiç siyasi değil:))Mahir ustunde cok siyasi anlam tasiyan bir isim. İlle sol ismi olacaksa deniz daha iyi.
Deniz bir tik daha yumusak. Ama mahir bebek direkt biyikli ve yesil parkali doguyorNeyse ki deniz hiç siyasi değil:))