Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişisel yorumum Peren bana da söyleniş olarak hoş gelmedi, ilk kez duymama rağmen itici bir hissiyat oluştu.
Anlamlarını bilmiyorum ama Melis, Pelin bu ikisi hoş isimler..Duru zaten hem anlamı hem sadeliği ile çok güzel bir isim.
Ben Defne ismini de çok seviyorum, fikir olarak söylemek istedim.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..
peren bende ilk defa duydum ve nedense beğenemedimillaki bunlar arasındansa naz ı da kesinlikle tercih etmeyin. gerçekten isimle karakter şekilleniyor. duru veya pelin daha hoş soyadınız sesli ile başlıyorsa duru daha mantıklı çünkü pelin sessiz ile bittiği için ulama olur söylerken hoş olmaz gibi şahsen benim adımda aynı sıkıntı var kızımda özellikle buna dikkat etmiştim.
Melisi elemedik bacım melis olsun dedikMelisi elediniz.Peki Duru mu Pelin mi?Bir de Mina ve Öykü var listemde.
Melis daha güzel. Yalnız bebeğinizin ismi için 14 (ondört) tane konu açmışsınız. Fazla değil mi? Eşiniz ne diyor?Cok Tesekkurler.Peki Melis ve pelin den hangisi daha önde?
nickini değiştirince açtığın konular silinmiyo. bi anda bi başkası olmuyosun. kaç aylık hamilesin dahaa ne kadar sürcek bu işkenceMune [/QUOTE