• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kararsızlığım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lal5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yorum yapar mısınız acaba?

• Peren

OY: 1 2,9%
  • Pelin

OY: 6 17,1%
  • Melis

OY: 14 40,0%
  • Naz

OY: 3 8,6%
  • Duru

OY: 11 31,4%

• Ankete Katılan
    35

Lal5

İstanbul
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
93
26
38
Kızımızın ismiyle ilgili acayip kararsızım.Bu isimleri yorumlar mısınız?Özellikle Peren ismini?

İçlerinden sadece Melis'i begendim. Peren anlamını bilmiyorum hiç de duymadım ama fonetik olarak kulağa hoş gelmiyor.

Kişisel yorumum Peren bana da söyleniş olarak hoş gelmedi, ilk kez duymama rağmen itici bir hissiyat oluştu.
Anlamlarını bilmiyorum ama Melis, Pelin bu ikisi hoş isimler..Duru zaten hem anlamı hem sadeliği ile çok güzel bir isim.
Ben Defne ismini de çok seviyorum, fikir olarak söylemek istedim.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..

peren bende ilk defa duydum ve nedense beğenemedim :( illaki bunlar arasındansa naz ı da kesinlikle tercih etmeyin. gerçekten isimle karakter şekilleniyor. duru veya pelin daha hoş soyadınız sesli ile başlıyorsa duru daha mantıklı çünkü pelin sessiz ile bittiği için ulama olur söylerken hoş olmaz gibi şahsen benim adımda aynı sıkıntı var kızımda özellikle buna dikkat etmiştim.

Benim kızımın adı da Melis olacağı için Melis'e oy kullandım :anneadayı::KK200::nazar:

Teşekkürler kaliteli yorumlar için.Peki Melis mi Pelin mi daha önde sizce?

Kişisel yorumum Peren bana da söyleniş olarak hoş gelmedi, ilk kez duymama rağmen itici bir hissiyat oluştu.
Anlamlarını bilmiyorum ama Melis, Pelin bu ikisi hoş isimler..Duru zaten hem anlamı hem sadeliği ile çok güzel bir isim.
Ben Defne ismini de çok seviyorum, fikir olarak söylemek istedim.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..

Cok Tesekkurler.Peki Melis ve pelin den hangisi daha önde?

peren bende ilk defa duydum ve nedense beğenemedim :KK43: illaki bunlar arasındansa naz ı da kesinlikle tercih etmeyin. gerçekten isimle karakter şekilleniyor. duru veya pelin daha hoş soyadınız sesli ile başlıyorsa duru daha mantıklı çünkü pelin sessiz ile bittiği için ulama olur söylerken hoş olmaz gibi şahsen benim adımda aynı sıkıntı var kızımda özellikle buna dikkat etmiştim.

Peren ne allah aşkına ya şu kk'da gördüğüm kadar abidik gubidik ismi başka hiçbir yerde görmedim. Melis iyi hoş

Melisi elediniz.Peki Duru mu Pelin mi?Bir de Mina ve Öykü var listemde.

nickini değiştirince açtığın konular silinmiyo. bi anda bi başkası olmuyosun. kaç aylık hamilesin dahaa ne kadar sürcek bu işkence Mune Mune

Back
X