• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim değiştirme

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
38
27
Merhabalar yine dert yine dertt. Bu sefer yine arkadaşım için:KK49: İsmi Berfin olan arkadaşım vardı geçen dertte bahsetmiştim arkadaşım ismini değiştirmek istiyor ve kararlı da ve o da bi KK hesabı kurucak ama kurana kadar benim yazmamı istiyor. Bu işleri bilen tanıdıkları yapan veya anlayan biri varsa bana yazabilir mi? :KK200: He bide şey de yapabilirmiş isminin yanına ekletip onu kullanabilirmiş böylesi bana daha mantıklı geldi. Ve son sorum. Sizce Berfin isminin yanına hangi isim gider lütfen yazınn. Şimdiden teşekkürler..:halay::KK200::cool:

Berfin Kurtceydi, kullanmak istemiyordu arkadasiniz. Degisen ne oldu?

Merhabalar yine dert yine dertt. Bu sefer yine arkadaşım için:KK49: İsmi Berfin olan arkadaşım vardı geçen dertte bahsetmiştim arkadaşım ismini değiştirmek istiyor ve kararlı da ve o da bi KK hesabı kurucak ama kurana kadar benim yazmamı istiyor. Bu işleri bilen tanıdıkları yapan veya anlayan biri varsa bana yazabilir mi? :KK200: He bide şey de yapabilirmiş isminin yanına ekletip onu kullanabilirmiş böylesi bana daha mantıklı geldi. Ve son sorum. Sizce Berfin isminin yanına hangi isim gider lütfen yazınn. Şimdiden teşekkürler..:halay::KK200::cool:
Ben bilerekten ailesinin imzası vs gerekiyor (reşit olmayanlarda olabilir sadece emin değilim) o iş halledilince kulağına okunması lazım ki öbür dünyada da o isimle çağırılsın

Berfin ismine uygun isim bulmak zor gibi iki isim olur enfazla oda gereksiz kalabalik ben olsam komple degistirirdim zeynep , elif gibi isimler guzel olabilili

Iyi de o ne istiyor

Hani isim verse de hangisi güzel dese neyse

Berfin olmasın kardelen olsun

Sadece çiçek olsun asmin olsun

Güllü olsun orkide olsun

Back
X