Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nüfus müdürlüğüne karşı sulh mahkemesinde dava açmanız gerekiyor. Ancak isim değişikliği yazım hatasından kaynaklanıyorsa, gülünç veya ahlaka aykırı bir isim söz konusuysa direkt nüfus müdürlüğüne başvurarak da değiştirebilirsiniz.
Nüfus müdürlüğüne karşı sulh mahkemesinde dava açmanız gerekiyor. Ancak isim değişikliği yazım hatasından kaynaklanıyorsa, gülünç veya ahlaka aykırı bir isim söz konusuysa direkt nüfus müdürlüğüne başvurarak da değiştirebilirsiniz.
dilekce yazıyorsun ve bağlıoldugun adliyeye gidiuorsun.para yatırıyosun zaten süreç başlıyor.. hadi kolay gelsin zor değil inan kolay.. bende cok zor sndım ama öle olmuyormuş
Ben de hakikaten kötü isim sandım isimleriniz çok güzel siz benim yakınımda biri değiştirdi ismini annesine babasına dava açtı hakikaten değiştirilecek gibiydi öyle bişey sandım ben de yani sizinki de yanlış anlamayın ama güzel isimden sıradan bir isme geçmek olacak
Maktu harca tabi, sanıyorum o da 300 TL, iyi bir dilekçe yazın Asliye Hukuk Mahkemesine başvurun. İsim değişikliği sebeplerini yazın. Bu sebepler için uygulamada Tanık da dinlenir 1 tane de tanık beyan edin, Tanık dinleme celsesinde isminiz değişir. Davalı kısma Nüfus Müdürlüğü yazacaksınız.