- Konu Sahibi Karakzglnhl
-
Benim bilgim yok ama adin ne ve ne olarak degistirecegini merak ettim
300 lira falandi galiba ama emin degilim. Esma da guzel ama benceMerhaba her zaman olduğu gibi eski babaanne anneanne isimleri vakası ve eski ağır isim vakası kimlikteki ismim esma diye geçiyor fakat diğer ismim nihal. Araştırdığım kadarıyla nihal isminin birkaç anlamı var ve bir tanesi canan anlamına geliyor. esmayı değiştirip nihal isminin anlamını yazdırmak istiyorum yani canan yazdıracağm fakat bütçe çok önemmli
300 lira falandi galiba ama emin degilim. Esma da guzel ama bence
Sanmıyorum ya ama keyfi olduğu için ne olur bilmiyorumAvukatsız 700 falan bulmaz değilmi yani
Geçerli sebepler yazacağım dilekçeme zatenSanmıyorum ya ama keyfi olduğu için ne olur bilmiyorum
İsim değiştirme davası çok basit bir dava ben hukuk ogrencisiyim ve ismimi değiştiriyorum dilekce verdim 290 tl para aldılar dün duruşma oldu hakim çok tatlıydı bir arkadasimi şahit olarak goturdum 5 dk sürmedi dava bugün de kararı aldım gazeteye ilan vereceğim harcın 230 lirasını iade edeceklerini söylediler gazete ilanı ile 200 lira ancak tutacak masraf yıllardır cesaret etmediğime pişmanım gerekcenizde ben bu isimle tanınıyor um ismimi benimseyemedim demeniz yeterli tanık da bunu onaylıyor o kadar en geçerli sebep bu isimle tanınıyorum demek benim adım çok uzundu onu da ekledim ve başka sebeble r de ekledim ismimi sorarsanız ummugulsum du ve bana çok ağır geliyordu çok mutluyum şu anda
ay canım cok tesekkur ederım cok sevınırım. ozaman adli tatilden önce basvururum diğer ay maaşımı alınca sonra artık ne zaman cağırırlarsa :) ay nasıl heyecanlandım anlatamam sana :)Evet canım dilekce verirken ödedim o parayı dava görülme süresi mahkeme yoğunluğuna göre değişiyor ben 17 nisanda vermiştim dün görüldü dava bugün karar çıktı dilekce örneğini ben sana ozelde n atayım
mesaj kutuna bakabilir misin aynı süreci yaşayacağım..Evet canım dilekce verirken ödedim o parayı dava görülme süresi mahkeme yoğunluğuna göre değişiyor ben 17 nisanda vermiştim dün görüldü dava bugün karar çıktı dilekce örneğini ben sana ozelde n atayım
mutlu sona gelındı :) ewraklarım onaylanmıştı ama ben yılbaşı süreci ve sınavlarım dolayısıyla gitmemiştim 15 gündür.neyse dün adliyeye gidip evraklarımı aldım. müdüre hanım dedı bişi yapnanıza gerek yok cunku bız onaylayınca nufusa bildiriyoruz.. sadece kımlık ıcın nufusa gıdın dedı.. nufusa gittim 2 adet resım ile kımlığimi aldım :) 8 tl kımlık cıkarma bu arada :) ama isim değişikliği için değil genel herkesın odediği para..cok zor gibi geliyor ama gercekten zor değil.. burda bana yardımcı olan konu hakkında desteğini esirgemeyen arkadaşa cook tesekkur ederım.Darısı isteyen herkesın başına .. bu arada adlıyeye ilk başvurusta 230 tl ödemiştim geri ödemesi 155 tl oldu :) onuda müdüre imzalarken bakıyor ve bi kagıt veriyor ve ilk parayı yatırdığım yere ğidip aldım :) herkese kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?