İsim Değişikliği

Duru , havin :)

Kumral gibi canım. :)

İnci de güzel Meltemde ama bilemiyorum hangisi olsun. Puffff :)

İnci çok hoş ve kibar bir isim.. hem İngilizce karakterlere de uygun..: )
Ben o konuda dertliyim mesela.. hep Türkçe karakterler var adımda.. İngilizce yazışmalarda sıkıntı oluyor..

İnsanın kendine isim seçmesi ne tuhaf bi duygudur :) Ben Eylül ve Beren ismini seviyorum..

Kumral gibi canım. :)

İnci de güzel Meltemde ama bilemiyorum hangisi olsun. Puffff :)
İnci çok güzel, zarif bir isim, İnci isminde bir tanıdığım vardı, inanılmaz neşeli ve yüksek enerjili bir kadındı.

Meltem de güzel aslında ama bana Çocuklar Duymasın'ı çağrıştırıyor ilk anda.

canım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmıs
ismını özge koy adaş olalım
Kisa sureligine cikan biseydi bitti diye biliyorum . Isim degil soyisim degisikligi icindi. Rencide edici asagilayici ya da alay konusu olabilecek soyisimler icin gecerliydi. Atiyorum filanca dingil gibi

Söylersem kimliğim direk açığa çıkar kuzum. :)
çok cool
ama çağdaş olmasından ziyade isimde anlam güzelliği ara bence bende ismimden memnun değilim ama değiştirmeyi düşünmedim hiç aklıma soktun

canım bu zevk meselesi tabi ama benim kızım olursa lilya koyucam çok hoş ve değişik bir isim hem anlamıda güzel cennet bahçesi demek

Bir yakınımda ilk ismini sildirmek istiyor artık nüfus mudurluklerinden degiştirilecekmiş acaba nezaman başlar bu uygulama bilgisi olan var mı? Sanırım mahkeme masraflı ve uzun suruyor

Söylendimi bilmiyorum ama bende yaziyim :)

Elif
Nazli
Gülnur
Ceylin

Hepside birbirinden güzel isimler :)

Bir yakınımda ilk ismini sildirmek istiyor artık nüfus mudurluklerinden degiştirilecekmiş acaba nezaman başlar bu uygulama bilgisi olan var mı? Sanırım mahkeme masraflı ve uzun suruyor
Torba yasa meclisten geçince artık nüfus müdürlüklerinden kolayca hallolacak sanırım şu sıralar meclise gelmişti tasarı, hatta belki çıkmıştır bakmak lazım

Ecrin
Esma
Aylin
Sude
Sümeyye
Sümeyra
Hümeyra
Zümra

Bunlarda benim önerdiklerim umarim arasindan bitanesi hosuna gider :)

Ben inanılmaz seviyorum adımı ya, iki ismim var, ikisi de çok güzel size önerim mutlaka isminizin anlamına dikkat edin, yalnızca kulağa güzel geldiği için seçmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…