Ayy karar vermek dedin mi ben kaçarım benim karar verene kadar yaş 50 yi bulurdu ahahah.Kumral gibi canım. :)
İnci de güzel Meltemde ama bilemiyorum hangisi olsun. Puffff :)
Ayy karar vermek dedin mi ben kaçarım benim karar verene kadar yaş 50 yi bulurdu ahahah.
Sana kolay gelsin degistirince sonucu yaz buraya unutmıcam bakıcam
Kumral gibi canım. :)
İnci çok güzel, zarif bir isim, İnci isminde bir tanıdığım vardı, inanılmaz neşeli ve yüksek enerjili bir kadındı.Kumral gibi canım. :)
Kisa sureligine cikan biseydi bitti diye biliyorum . Isim degil soyisim degisikligi icindi. Rencide edici asagilayici ya da alay konusu olabilecek soyisimler icin gecerliydi. Atiyorum filanca dingil gibicanım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmıs
ismını özge koy adaş olalım
inci cok kibar.. meltem cok klasik..Tamam canım. :)
filanca dingilKisa sureligine cikan biseydi bitti diye biliyorum . Isim degil soyisim degisikligi icindi. Rencide edici asagilayici ya da alay konusu olabilecek soyisimler icin gecerliydi. Atiyorum filanca dingil gibi
çok coolSöylersem kimliğim direk açığa çıkar kuzum. :)
canım bu zevk meselesi tabi ama benim kızım olursa lilya koyucam çok hoş ve değişik bir isim hem anlamıda güzel cennet bahçesi demekKızlar selam,
Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.
Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.
Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.
Torba yasa meclisten geçince artık nüfus müdürlüklerinden kolayca hallolacak sanırım şu sıralar meclise gelmişti tasarı, hatta belki çıkmıştır bakmak lazımBir yakınımda ilk ismini sildirmek istiyor artık nüfus mudurluklerinden degiştirilecekmiş acaba nezaman başlar bu uygulama bilgisi olan var mı? Sanırım mahkeme masraflı ve uzun suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?