- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
babaannemin adını taşıyınca ne oluyor onuda anlamış degilim.Aynen banada.. bu babannelerin ismi hep böylemi yaa.kısaltıp kullenıyorm ismi. Yeni kimlklerde değistirmeye niyetleniyorm bende
Valla benimki ölmüs babam 12yasındayken. Vasiyt etmş ölürsem kızkardesimi al çocuklarıma başka kadın getirme die.. üvey ana... dehşet bi teyze zalim bi üvey anaydı... babamı 2003te kaybettm.. o yüzden kıyamıyorum annem derdi bana...babaannemin adını taşıyınca ne oluyor onuda anlamış degilim.
sanki cok kıymet biliyolar
asya'yı bende çok beğenirimasya ismine oldum olası bayılırım. düşünebilirsin bak bu ismi
Nil olsun senin ismin ya ..Valla içimden geldi :) Sanki uğur getircek sana
Hadi inş :) Çok tatlısın sağol canım.
Kızlar selam,
Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.
Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.
Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.
karar verdin mi ki ?Sensin tatlı :)
shiningg arama çalışmaları nasıl gidiyo karar verdin mi yeni ismine?
Benim de babannemin ismiydi babam annem istemediği halde koymus 7 yil oldu ismimi değiştireli simdi 20 yasindayim suan ismim nehir insanin kendine isim bulmasi cocuguna bulmasından zor uc dilekce değiştirmiştim ben en son buna karar verdim
Meltem ve İnci ikisi de çok güzel gerçekten.Sağol Gökçecim. :) Karar vermedim henüz. ladyamore Meltem ve İnci demiştik en son hep birlikte ama hala düşünüyorum. Karar da henüz çıkmamış sanırım, torba yasayı beklicem bir müddet. Dava açmaya bütçem yok şuan.
Ama işe bi başlayayım yeni ismimle tanıtcam kendimi. O zaman dava da açarım beklemem kararın çıkmasını :)
Meltem ve İnci ikisi de çok güzel gerçekten.
Bi şey sorucam ten rengin ve saç tipin/rengin nasıl?
Böyle meltem deyince aklıma saçları sık dalgalı bugday ya da esmere yakın tenli koyu renk gözlü bi kadın geliyo.
İnci deyince de böyle bugday ya da beyaz tenli parlak açık tonlarda saçları olan bi kadın canlanıyo gözümde. Gözleri yine ya koyu renk ya da daha acık kahve, bal rengi gibi.
Meltem daha dobra, böyle canlı bi kadın.Bende keşke daha önce değiştirseydim.. Çok sevindim senin adına. Darısı başıma :)
Meltem daha dobra, böyle canlı bi kadın.
İnci de daha kibar, zarif.
ahahahah bi isimden bayaa tahlil yaptım ama ufakken ben de ismimi degistirmeyi cok isterdim. Her gün yeni bi isim buluyodum kendime. Ordan alıskanlık herhalde konu hosuma gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?