İsim Değişikliği

babaannemin adını taşıyınca ne oluyor onuda anlamış degilim.
sanki cok kıymet biliyolar
Valla benimki ölmüs babam 12yasındayken. Vasiyt etmş ölürsem kızkardesimi al çocuklarıma başka kadın getirme die.. üvey ana... dehşet bi teyze zalim bi üvey anaydı... babamı 2003te kaybettm.. o yüzden kıyamıyorum annem derdi bana...
İsmi sevmesemde değerli...
Hatun babamı dedemi vs... ğönderdi hala fitnelik peşinde...

Benim güzel isimimmm
İsimime aşığım, çok seviyorum bu yüzden Özge koymanı şiddetle tavsiye ederim :)

esra,aysegül,zeynep,nazlı
**
esra olabılır bence benım son kararım

benimde adıma babannemin adını koyacaklarmışta neyse ki babannem kabul etmemiş (sağolsun ) ben Zümra ismini ve anlamını çok seviyorum Ahsen, Azra da güzel

Nil olsun senin ismin ya ..Valla içimden geldi :) Sanki uğur getircek sana

Ahsen...birgün birini bulur evlenirsem şayet ve de çocuğum olursa ismi ahsen olsun isterim hem tınısı güzel hem de anlami...güzel demek ahsen kendi gibi ismi de güzel olsun.

Benim de babannemin ismiydi babam annem istemediği halde koymus 7 yil oldu ismimi değiştireli simdi 20 yasindayim suan ismim nehir insanin kendine isim bulmasi cocuguna bulmasından zor uc dilekce değiştirmiştim ben en son buna karar verdim

karar verdin mi ki ?Sensin tatlı :)

shiningg arama çalışmaları nasıl gidiyo karar verdin mi yeni ismine?

Sağol Gökçecim. :) Karar vermedim henüz. ladyamore Meltem ve İnci demiştik en son hep birlikte ama hala düşünüyorum. Karar da henüz çıkmamış sanırım, torba yasayı beklicem bir müddet. Dava açmaya bütçem yok şuan.

Ama işe bi başlayayım yeni ismimle tanıtcam kendimi. O zaman dava da açarım beklemem kararın çıkmasını :)

Bende keşke daha önce değiştirseydim.. Çok sevindim senin adına. Darısı başıma :)

Meltem ve İnci ikisi de çok güzel gerçekten.
Bi şey sorucam ten rengin ve saç tipin/rengin nasıl?
Böyle meltem deyince aklıma saçları sık dalgalı bugday ya da esmere yakın tenli koyu renk gözlü bi kadın geliyo.
İnci deyince de böyle bugday ya da beyaz tenli parlak açık tonlarda saçları olan bi kadın canlanıyo gözümde. Gözleri yine ya koyu renk ya da daha acık kahve, bal rengi gibi.

Bende keşke daha önce değiştirseydim.. Çok sevindim senin adına. Darısı başıma :)
Meltem daha dobra, böyle canlı bi kadın.
İnci de daha kibar, zarif.
ahahahah bi isimden bayaa tahlil yaptım ama ufakken ben de ismimi degistirmeyi cok isterdim. Her gün yeni bi isim buluyodum kendime. Ordan alıskanlık herhalde konu hosuma gidiyo.

Kumral gibi canım. :)

İnci de güzel Meltemde ama bilemiyorum hangisi olsun. Puffff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…