İsim Değişikliği

Kızımın ismi nehir..ama ben sana ıpek olsun diyorum..veya doğa

Bir de su var ,isminizi degistiginiz de insanlarin garip karsilamayacagi bir seyi isterim sahsen.ismim azimeyse,gidipte yosun koyup arkamdan konusturmam.gider zeynep koyarim olur biter

İnsanın kendi ismini seçmesi kulağa çok garip geliyor, doğuştan konulan birşey olunca.
Sonradan değiştirebilsem bile benimseyemezdim sanırım. Benlik duygusuyla alakalı. Garip ve derin bir konu.
Derin koy adını.

Bir de su var ,isminizi degistiginiz de insanlarin garip karsilamayacagi bir seyi isterim sahsen.ismim azimeyse,gidipte yosun koyup arkamdan konusturmam.gider zeynep koyarim olur biter

Bende biraz böyle düşünüyorum. Hani çok bilindik bir ismim yok. Çok çağa uygun da değil. Şimdi gidip adımı Begüm koysam sırıtır. Yine aynı şekilde ağır ve bilindik bir isim koymak istiyorum. Biraz daha yaşıma uygun olması gerektiğini düşünüyorum.

şu son zamanlarda okuduğum kitap var.kitabın ismi bukre.yanı kitapta ki kızın ismi bukre.
nedense bu ismi çok sevdim ben.hem farklı,hem sıradışı,hem anlamı güzel hem de kimsede olmayan bir isim.
bukre diye değiştirin derim ben.:)

elif ve zeynep hem cok kibar, hem de her yasa uygun :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama nüfus müdürlüğüne vereceğiniz bir dilekçe ile eski soyadınızı ekletebilirsiniz.

Adim Yasemin cocuklukta ve simdi hic zorluk cekmedim her yasta kullanilabilecek bir isim cogu dilde de telafuzu ve anlami oldugu icin kullanimi rahat .Nacizane onerim.

kesin isminiz yaşlı ismidir..biraz daha sabredin ve mahkemeye başvurmanıza gerek kalmadan değişim olacak..koymuşken değişik ve modern isim koyun..öyle ayşe Fatma koymayın..

Selin, buket, demet, seda, sema, gaye, nursel, nazan, emel, merve, meral, sinem, sevinc, sule,şüheyda, tuğba, funda, gülay, sibel, gözde, meryem..sec begen simdi

ben ceylan, ahu ve karaca isimlerini cok begeniyorum iri guzel gozlu bir kiz canlaniyor bu isimlerde gozumde..:)

Bu arada benim ismimde çilem..sevmiyorum bende adimi ama baska isim dusunemiyorum kendimde cunku ben çilemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…