İsim Değişikliği

Piraye, Bihter, Güneş, Masal Piraye hanım, Bihter hanım, Güneş hanım, Masal hanım bunlar çok hoş isimler bence

Miray ismi bu aralar hoşuma gidiyor.
Eliz, Zümra veya Nehir'de olabilir.

yetişkinlik dönemindesin anladığım kadarıyla. bu yetişkinlik ve ilerde yaşlılık döneminizde taşıyabileceğin uygun isimler hoş olur. bunun anneliği, teyzeliği, hanımlığı ve nineliğini düşünmek lazım bence. kendi ismim hem gençken, hem de yaşlanınca kullanabileceğim çok hoş bi isim bence ama ben de burada paylaşmak istemiyorum. istersen özelden mesaj at paylaşırım canım. benim diğer önerilerim; güneş, defne, zeynep, arzu, sıla, deniz. bir de ben ayşe ismini de çok seviyorum ama sana standart gelebilir :)
kuzenim de babaannesinin ismini taşıyordu ve gerçekten çirkin bir isimdi. değiştirdi. şu an iş hayatında değiştirdiği ismi ile tanınıyor ve çok memnun. akrabalar yine eski ismiyle hitap ediyor tabii. dilerim yeni isminizle çok mutlu olursunuz.

benimde babannemin ismi ve unisex bi isim.görmeden ismimi duyanlar erkek zannedebiliyo.bazen sıkılıyorum ama şaşırtmak da hoşuma gidiyo aslında insanları.değiştirmeyi hiç düşünmedim.güzel veya değil, benim ismim diye özümsedim.

naz ismini seviyorum.

Serra , Miray , Mina , Mevsim , Açelya , Buğlem , Almina , Mila , Belis , Erva , Irmak , Alya
Ben kızımın adını nasıl koyucam bilmiyorum bu isimlerin hepisini beğeniyorum

gözlerin kapat ve kendini nasıl hissediyosan o ismi seç..

şahsen ben bi anne olsaydım çocuğumun adını soyminine uyumlu seçerdim ama ssen bekarsın ve yakında soyadın değişebilir o yüzden kendini hissediğin bi isim seç...

mesela gözlerin elaysa ela, maviyse gökçe (benim adım) yeşilse yeşim
yada kendini masum ve saf görüyosan duru, nehir,
muhafazakarsan kübra büşra sümeyra
ateşli hissdiyorsan alev, arzu

yani senin isim seçmen daha kolay. en azından kendini tanıyorsun insanlar ismine çekermiş

Ateşli :) :)

Teşekkürler canım :) Çok güzel açıklamışsın, kocaman gülümsedim sayende :)

Kıyafet diye bir teyzemiz vardı bizim o geldi aklima :)
Ben Zeynep ismini çok severim.
Elifi de.
Hafsa olabilir.
Berra ismini de çok severim.

Aynen banada.. bu babannelerin ismi hep böylemi yaa.kısaltıp kullenıyorm ismi. Yeni kimlklerde değistirmeye niyetleniyorm bende

EKİN
ELÇİN
AYSİMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…