- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
*** begüm nazlı **** ınatla :)Nilsu güzel evet, ama biraz daha ağır olsa iyi olacak diye düşündüm.
Neva, İnci, Nazlı ve Meltem listede şuan. Sence hangisi Smuwila?
yada zeynep , güzin*** begüm nazlı **** ınatla :)
Artık isim ve soyisim değişiklikleri nüfus müdürlüğune bir dilekçeyle hallolacakmiş.
İnci benimde çok hoşuma gitti ya. Nişanlımın soyadıyla söyleyince çok hoş oluyor. Neyse bakalım, nüfus müdürlüğüne gidicem haftaya öğreneyim detayları yazarım burdan :)[/QUO
Asliye hukuk mahkemesine dava dilekçesi verin İki şahit yazın dilekçeye.İlk duruşmada ikisini de hazır eden.Hakim gerek görmeyebilir de ama yine de yanınında olsun.Duruşmaya savcu ve nüfus memuru da giriyor zaten.Bir celselik iş.Müzekkereleri takip edin duruşmadan önce hepsi dosyaya girsin
Ateşli :) :)gözlerin kapat ve kendini nasıl hissediyosan o ismi seç..
şahsen ben bi anne olsaydım çocuğumun adını soyminine uyumlu seçerdim ama ssen bekarsın ve yakında soyadın değişebilir o yüzden kendini hissediğin bi isim seç...
mesela gözlerin elaysa ela, maviyse gökçe (benim adım) yeşilse yeşim
yada kendini masum ve saf görüyosan duru, nehir,
muhafazakarsan kübra büşra sümeyra
ateşli hissdiyorsan alev, arzu
yani senin isim seçmen daha kolay. en azından kendini tanıyorsun insanlar ismine çekermiş
gözlerin kapat ve kendini nasıl hissediyosan o ismi seç..
şahsen ben bi anne olsaydım çocuğumun adını soyminine uyumlu seçerdim ama ssen bekarsın ve yakında soyadın değişebilir o yüzden kendini hissediğin bi isim seç...
mesela gözlerin elaysa ela, maviyse gökçe (benim adım) yeşilse yeşim
yada kendini masum ve saf görüyosan duru, nehir,
muhafazakarsan kübra büşra sümeyra
ateşli hissdiyorsan alev, arzu
yani senin isim seçmen daha kolay. en azından kendini tanıyorsun insanlar ismine çekermiş
Teşekkürler canım :) Çok güzel açıklamışsın, kocaman gülümsedim sayende :)
Ateşli :) :)
bizim bir arkadaş adı damla olan biriyle evlenmek istiyor
damla koyabilirsiniz:)
Aynen banada.. bu babannelerin ismi hep böylemi yaa.kısaltıp kullenıyorm ismi. Yeni kimlklerde değistirmeye niyetleniyorm bendebende degiştiricem.
babaannemin ismi benimkide. güzel isim evet ama insanlara söylerken tuhaf bakıolar gıcık oluom.
mahkemeye başvuruyosun.1-2 şahitte götürüyosun. ismin degişiyor.
ama yeni bi kanun cıkıyor. isim degiştirmek kolay olcaktı. ne durumda hiçbi bilgim yok
EKİNKızlar selam,
Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.
Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.
Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?