canım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmısKızlar selam,
Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.
Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.
Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.
canım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmıs
ismını özge koy adaş olalım
İsmin neyki merak ettim
hmm :) valla o zmn sen hangı ısmı sevıyosan onu yap canımÇok arkadaşım var Özge isminde. Biraz daha farklı olsa çok iyi olur. Ama teşekkür ederim ilgin için :)
Daha kolay olacaksa çok sevinirim, çünkü süreç gerçekten uzun sürüyor. Bir de kimlikler değişecek ya yılbaşında, ona denk getirmek istiyorum. Sonrasında masrafla uğraşmaktansa..
hmm :) valla o zmn sen hangı ısmı sevıyosan onu yap canım
Cansu ısmı nasıl
zor olmayacak mı bunca yıl sonra başka bir isme alışmak ?
handan koy o zamanYakın bir arkadaşımın adı :)
Alışırım ya sorun değil. Ama kendi ismim sırtımda yük, onu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?