İsim Değişikliği

shiningg

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
2.768
3.627
448
Kızlar selam,

Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.

Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.

Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)

Teşekkürler hepinize şimdiden.

canım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmıs
ismını özge koy adaş olalım

Artık isim ve soyisim değişiklikleri nüfus müdürlüğune bir dilekçeyle hallolacakmiş.

Ben isimleri insanlara gore seviyorum, eger o insani seviyorsam ismi de seviyorum, sana şunlari önerebilirim,
selen, duygu, özge, ece

canım gecen gun haberlerde cıkmıstı artık ısım degıstırmek daha kolay olacakmıs
ismını özge koy adaş olalım

Çok arkadaşım var Özge isminde. Biraz daha farklı olsa çok iyi olur. Ama teşekkür ederim ilgin için :)

Daha kolay olacaksa çok sevinirim, çünkü süreç gerçekten uzun sürüyor. Bir de kimlikler değişecek ya yılbaşında, ona denk getirmek istiyorum. Sonrasında masrafla uğraşmaktansa..

hmm :) valla o zmn sen hangı ısmı sevıyosan onu yap canım
Cansu ısmı nasıl

bende degiştiricem.
babaannemin ismi benimkide. güzel isim evet ama insanlara söylerken tuhaf bakıolar gıcık oluom.
mahkemeye başvuruyosun.1-2 şahitte götürüyosun. ismin degişiyor.

ama yeni bi kanun cıkıyor. isim degiştirmek kolay olcaktı. ne durumda hiçbi bilgim yok

benim ismimde ultra demode :)
bu isimde nine bile yok nerdeyse :)
herkes bana yakismadigini soyluyor bende nedense ck seviyorum....

sizin durumunuzda olsam bende degistirebilirdim
bu ara 2.kizim icin isim ariyorummmm
konunuzu takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…