İsim değişikliği

Merhaba hanımlar ,
Ben adımı değiştirmek istiyorum.ve sizden güzel bir kadın ismi tavsiye etmenizi rica ederim.Anlamı umut dolu olsun mutluluğu çağrıştırsın şansı ve bolluğu getirsin kısaca :)
Adımı sormayın burda yazamam :)
Anlamı kötü değil gerçek adımın ama kötü bir olay üzerine verildiği için hayatım boyunca hep etkilendim .
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Bu arada betül ,cennet ve Mihrimah da kararsız kaldım yardım rica ederim canlarım :)
Sevgilerle.
Ben betul ismini cok seviyorum cok guzel bence

Merhaba hanımlar ,
Ben adımı değiştirmek istiyorum.ve sizden güzel bir kadın ismi tavsiye etmenizi rica ederim.Anlamı umut dolu olsun mutluluğu çağrıştırsın şansı ve bolluğu getirsin kısaca :)
Anlamı kötü değil gerçek adımın ama kötü bir olay üzerine verildiği için hayatım boyunca hep etkilendim .
Bu arada betül ,cennet ve Mihrimah da kararsız kaldım yardım rica ederim canlarım :)
Sevgilerle.

Bu 3ü dışında başka bir isim önerecektim ben aslında. Yasemin. :) Tanıdığım bütün Yaseminler hem güzel hem şanslı kadınlar. Yani, evet şu an tekrar düşündüm de hepsi öyle ehehe.

İlla bu 3 isim arasındaysa Betül diyorum ben. Diğerleri fazla süslü.

Bu 3ü dışında başka bir isim önerecektim ben aslında. Yasemin. :) Tanıdığım bütün Yaseminler hem güzel hem şanslı kadınlar. Yani, evet şu an tekrar düşündüm de hepsi öyle ehehe.

Guzel tespit :))

Hımmm sağol canım benim.3 ü arasından olması şart değil.

Merhaba hanımlar ,
Sevgilerle.

Betül Mihrimah nasıl :)

Içinde Ü ve Ö harfleri olursa isminiz zorlayıcı olur. Kaderiniz değişecek ne de olsa isminiz değişince. Handan ya da Hande olsun gülmek alay etmek demek Hande Handan da gülen açılan demek

Back
X