İsim değişikliği

Bende ismimi sevmiyorum nedense o kadar güzel türkçe kökenli isim varken arapça kökenli bir isim taşımak hoşuma gitmiyor ismimin eski türk isimlerinden olmasını isterdim dinle alakalı isimden ziyade(adım nur degil bu arada:))

Vazgeçmenize üzüldüm , daha evvelde dedim bende çok isterdim ama hiç böyle açıkça gündeme getirmedim . Keşke daha evvel evlenmeden hadi o da olmadı çocuklar okula başlamadan önce değişseydim dedim sizin konuyu okuyunca .
İnsanın ismini sevmemesi çok fena ya. Ne birine isminizi söylemek istiyorsunuz ne de isminizi birinin seslendiğini duymak :KK43:

Vazgeçmenize üzüldüm , daha evvelde dedim bende çok isterdim ama hiç böyle açıkça gündeme getirmedim . Keşke daha evvel evlenmeden hadi o da olmadı çocuklar okula başlamadan önce değişseydim dedim sizin konuyu okuyunca .
İnsanın ismini sevmemesi çok fena ya. Ne birine isminizi söylemek istiyorsunuz ne de isminizi birinin seslendiğini duymak :KK43:
Aynen canım çok haklısın .aslında isim seçmek de zor kafam çok karıştı .beğendiğim ismi de bizimkiler yadırgadı :(
Ama tamamen vazgeçmedim sadece askıda şimdilik bakalım .

Aynen canım çok haklısın .aslında isim seçmek de zor kafam çok karıştı .beğendiğim ismi de bizimkiler yadırgadı :KK43:
Ama tamamen vazgeçmedim sadece askıda şimdilik bakalım .
İsim seçerken o isimdeki insanlarıda biraz gözlemlemek gerekiyor . Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen aynı isimde , birbirinden tamamen farklı ortamlarda yetişen kişilerin bazı özelliği ortak oluyor . Vazgeçmeyin bence de , isim tam içinize sinmediyse daha bilindik ama kulağa güzel gelen anlamlı isimler üzerinden ilerleyin :)

İsim seçerken o isimdeki insanlarıda biraz gözlemlemek gerekiyor . Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen aynı isimde , birbirinden tamamen farklı ortamlarda yetişen kişilerin bazı özelliği ortak oluyor . Vazgeçmeyin bence de , isim tam içinize sinmediyse daha bilindik ama kulağa güzel gelen anlamlı isimler üzerinden ilerleyin :)
Farkli bir bakış açısı oldu bu.ama mantıklı ve güzel önerin için teşekkür ederim

Düzenleme yapamadım ama az önce sayfaya bir bakayım dedım açtığım bu konuya denk geldim üç yıl önce adımıdeğiştirmeye niyet edip bu konuyu açmıştım.Sonuç ne oldu adımı değiştirdim adımla beraber hayatımı komple değiştirdim way be hey gidi günlerheyy...Her şey.Değişiyor herşey

Back
X