öncelikle merhaba arkadaşlar,siteye yeni üye oldum sayılır.hep okurdum önceden ama yazacağım konuyla başa çıkamaz olunca üye olup anlatmaya karar verdim.
ben 28 yaşında öğretmen çalışan eşini sevrek evlenen 6 aylık bir kız bebeği olan görünürde eşinin ailesiyle pek bi problem yaşamayan aslında aileyle samimi olmak isteyen ama karşılığını göremeyen ve kötülükte görmeyen eşinin ailesine de kendi ailesinden de başka bir ilde yaşayan biriyim.
sorun ne derseniz sorun ELTİM,aynı zamanda da kuzenim....
eltim dayımın kızı...
kendisini elti sıfatından da önce pek sevmezdim,çünkü hep kıskançlıkları ve rekabeti vardı.bu annesinden de kaynaklanırdı.benden 3 yaş büyük .genel olarak yalancı,kıskanç,dedikoducu,geçimsiz ama yalaka bir tiptir.ve hırsları vardı.nitekim başarılı olamadı okuyamadı.ama kuzen sonuçta.gıcık ta olsa kuzenim işte yuvarlanıp gidiyorduk.
ben eşimle üniversitede samimi oldum .aynı yerin insanıyız ama alıcı gözle üni.de baktıkk birbirimize.kuzenim bunu öğrendi mi öğrenmedi mi bilmem ama eşimin abisiyle çıkmaya başlamış falan .biz okurken evlendi bunlar.çok gittim geldim ayrılmayı çok düşündümbu durumla basedemem ayrılayım diye.eşimi de çok sevdiğim için vazgeçemedim.
yani şimdi burada anlatılan en gıcık ama en gıcık elti hareketlerinin hepsi kendinde mevcut ama daha da sinir bozucusu ele karşı da bi yapmacıklık bi samimiyet gösterileri.atsan atılmaz satsan satılmaz.arkamdan açıkça konuşmaz e halasının kızıyım.amaa her türlü fesatlk taklit gıcıklık var.onlar iki maaş diye eşimin ailesini sömürme derdinde.gelir kayınvalideden dertlenir beni doldurmaya çalışır.onlara trip yapar onu okumuş diye benden çok mu seviyorsunuz dermiş.bi bakarım anneciğim babacığım vs.her türlü gösteri.
sinir oluyorum.inanın kuzenim olmasa mesafeyi koyarım bi önüme gelene anlatır içimi boşaltırım k.valide ile konuşabilirim.
lütfen akıl verin.4 yaşında çocuğu olmasına rağmen açıkça yüzüme şimdi benimki gözden düşer deyi.hamile kaldı ALLAH da verdi.k,validenin 3 oğlu var .ilk torunu da erkek .kız diye deliriyordu.benimki kız oldu çok sevindiler.hemen çocuk yaptı.Allah ona daverdi..şimdi kızıma teyzemmmmmm diyor ama sürekli kıyaslama yapıyor.yapma diyorum.sen kötü niyetlisin diyor.
anlatacak çok şey var ama bebeğim uyandı.yine yazarım.
eller bile iyi oluken benim kuzenimin böyle olması beni çaresiz bırakıyor