• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işim çok zor,lütfen görüşlerinizi paylaşın...!!!

phoneixankasimurg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
4
0
16
Konya
öncelikle merhaba arkadaşlar,siteye yeni üye oldum sayılır.hep okurdum önceden ama yazacağım konuyla başa çıkamaz olunca üye olup anlatmaya karar verdim.
ben 28 yaşında öğretmen çalışan eşini sevrek evlenen 6 aylık bir kız bebeği olan görünürde eşinin ailesiyle pek bi problem yaşamayan aslında aileyle samimi olmak isteyen ama karşılığını göremeyen ve kötülükte görmeyen eşinin ailesine de kendi ailesinden de başka bir ilde yaşayan biriyim.
sorun ne derseniz sorun ELTİM,aynı zamanda da kuzenim....:(
eltim dayımın kızı...
kendisini elti sıfatından da önce pek sevmezdim,çünkü hep kıskançlıkları ve rekabeti vardı.bu annesinden de kaynaklanırdı.benden 3 yaş büyük .genel olarak yalancı,kıskanç,dedikoducu,geçimsiz ama yalaka bir tiptir.ve hırsları vardı.nitekim başarılı olamadı okuyamadı.ama kuzen sonuçta.gıcık ta olsa kuzenim işte yuvarlanıp gidiyorduk.
ben eşimle üniversitede samimi oldum .aynı yerin insanıyız ama alıcı gözle üni.de baktıkk birbirimize.kuzenim bunu öğrendi mi öğrenmedi mi bilmem ama eşimin abisiyle çıkmaya başlamış falan .biz okurken evlendi bunlar.çok gittim geldim ayrılmayı çok düşündümbu durumla basedemem ayrılayım diye.eşimi de çok sevdiğim için vazgeçemedim.
yani şimdi burada anlatılan en gıcık ama en gıcık elti hareketlerinin hepsi kendinde mevcut ama daha da sinir bozucusu ele karşı da bi yapmacıklık bi samimiyet gösterileri.atsan atılmaz satsan satılmaz.arkamdan açıkça konuşmaz e halasının kızıyım.amaa her türlü fesatlk taklit gıcıklık var.onlar iki maaş diye eşimin ailesini sömürme derdinde.gelir kayınvalideden dertlenir beni doldurmaya çalışır.onlara trip yapar onu okumuş diye benden çok mu seviyorsunuz dermiş.bi bakarım anneciğim babacığım vs.her türlü gösteri.
sinir oluyorum.inanın kuzenim olmasa mesafeyi koyarım bi önüme gelene anlatır içimi boşaltırım k.valide ile konuşabilirim.
lütfen akıl verin.4 yaşında çocuğu olmasına rağmen açıkça yüzüme şimdi benimki gözden düşer deyi.hamile kaldı ALLAH da verdi.k,validenin 3 oğlu var .ilk torunu da erkek .kız diye deliriyordu.benimki kız oldu çok sevindiler.hemen çocuk yaptı.Allah ona daverdi..şimdi kızıma teyzemmmmmm diyor ama sürekli kıyaslama yapıyor.yapma diyorum.sen kötü niyetlisin diyor.
anlatacak çok şey var ama bebeğim uyandı.yine yazarım.
eller bile iyi oluken benim kuzenimin böyle olması beni çaresiz bırakıyor

halanızın kızı olması işinizi zorlaştırıyor tabi yoksa görüşmeyebilirdiniz..
Kendisiyle açık açık konuşsanız neler olur merak ettim bn olsam söylerdim hasetliklerin kıskançlıkların beni bıktırıyor diye..
Ya da anneniz de farkındadır onu uyarsa yengesi olarak..

Son düzenleme:
Kk neden yorum yazmıyorsunuz neye fazla giremiyorum bi umut girdim hiç yorum yok.ilk mesajda sinirle yanlış yazmışım benim bebeğim 18 aylık eltimin 6 aylık.ya beni yine sinir etti aldığım kapin aynısını almış giymiş bana gelmiş sırıtıyor bir de.bir olur iki olur ama hep olunca sinir oluyorum.aynını almışsın dedim çarşıda dolu diyor.allahım yarabbim delirtiyor beni.şimdi kızımın her şeyini inceliyor eleştiriyor sonra kötü niyetle demedim sen kötü düşünüyorsun diyor.kayinvalide kızımı sevemedim diye bebeğini sürekli onun kucağına veriyor.her şeyini ona yaptırıyor.yemin ederim çok gıcık ve vıcık vıcık ve çok kaba ters bi insan.kendini nasıl göstereceğini şaşırıyor.gördüğüm en kötü elti ama kuzenimmm.idare etmekten bıktı m

iyi diyorsun canım da sen de 21 marttan beri hiç bir şey yazmamışsın ki ... valla diyeceğim tek şey onu gereğinden fazla önemseyerek eltinin kabasını sen havalandırmışsın.. bırak ne yaparsa yapsın... ister 3 çocuk ister 33 çocuk yapsın.. sanane... velev ki kıskandığı için yapsın ne çıkar.. o kendi kendini yesin.. sen niye bu kadar düşünüyorsun... tahminimce eltin akıllı bir kadın .. niye mi? senin tepkilerinden senin yumuşak karnını keşfetmiş ve ordan vuruşlar yapıyor.. sakın yanlış anlama ama aynı sözleri daha 2 sene önce ben kızkardeşime söylüyordum.. kendisi nihayet yola geldi şimdi eltisi peşinde ama geçti borun pazarı...
sonuçta senin evin ayrı, ocağın ayrı .. . 3 kuruş bile etmeyen insanlara 5 kuruş verme o kadar...
bebeğini de güle güle büyüt ...

Merhaba arkadaslar aylarca giremedim buraya sifremi yazdigim kagidi kaybetmistim bugun tesadufen elime gecti nasil mutlu oldum :)ve neler neler yasandi yasaniyor:( dusunmekten sinir olmaktan biktim....

Siz eltinle çok mu yakın oturuyorsunuz? Ben bir insanın gerçekten kötü niyetli olduğunu bilsem, kuzenim olması ben bağlamaz; hayatımdan uzaklaştırırım.

Ama sonuçta o sizin eşinizin kardeşi ile evli. Eşiniz aileler arasında küslük, dargınlık olmasın istemeyebilir. Yaptıklarını görmezlikten gelemez misiniz? Gülüp geçin. Sizde bir etki yaratmadığını gördükçe, o da bu tarz hareketleri azaltacaktır diye düşünürüm. İnanın bir insana aynı onun tarzıyla karşılık vermektense, onu görmezden gelmek çok daha etkili bir yöntem.

Back