MagiCaL Happy :) Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2009 38 3 86 İzmir 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MagiCaL #1 Arkadaslar web tasarımı ıle ılgılı bı sıte kurucazda yanı ıcınde yaptıgımız tasarımları falan tanıtıcaz ama ısım bulamıyoruz.. Aklınıza gelen ısımler warsa paylasır mısınızz....? bilgitasarim.com tarzı ısım arıyoruz.... Yardım......
Arkadaslar web tasarımı ıle ılgılı bı sıte kurucazda yanı ıcınde yaptıgımız tasarımları falan tanıtıcaz ama ısım bulamıyoruz.. Aklınıza gelen ısımler warsa paylasır mısınızz....? bilgitasarim.com tarzı ısım arıyoruz.... Yardım......
xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 8.713 23 158 Batman 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MagiCaL #2 Sorunca insanın aklına gelmez ki :)
MagiCaL Happy :) Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2009 38 3 86 İzmir 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MagiCaL #3 havra sokagi .com bu olmaz kı sacma geldı bıraz.. dedım ya bilgitasarim.com ya da mynet.com gıbı farklı kalıcı ısım arıyoruz
havra sokagi .com bu olmaz kı sacma geldı bıraz.. dedım ya bilgitasarim.com ya da mynet.com gıbı farklı kalıcı ısım arıyoruz