• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim arıyorum

bu arada bende sivaslıyım :KK5:

Sivasli oldugumuda anlayan anlayana varya :bicak:
Ozel hayatimi dokuyorum surya, tanidik birisi ciksa cok kolay ifsa eder.
Aptallik bende, keske nickimle bu kdr acik etmeseydim kendimi:kızgın: 58 nedir ya?:kızgın:

Neyse, yukarda okdugun ic sesimdi:halay:
Neresinden hemsom? Sivasin icindenmi?

Sivasli oldugumuda anlayan anlayana varya :bicak:
Ozel hayatimi dokuyorum surya, tanidik birisi ciksa cok kolay ifsa eder.
Aptallik bende, keske nickimle bu kdr acik etmeseydim kendimi:kızgın: 58 nedir ya?:kızgın:

Neyse, yukarda okdugun ic sesimdi:halay:
Neresinden hemsom? Sivasin icindenmi?

sivasın içinden merkez diyorlar .. meydana çok yakın. ya aslında şöyle benim annem babam sivaslı. ben almanyada doğdum. sakaryaya gelin gittim. şimdi ailemin yanında izmirde yaşıyorum. tatillerde giderdik sivasa yıllar oldu gitmeyeli:KK35:

sivasın içinden merkez diyorlar .. meydana çok yakın. ya aslında şöyle benim annem babam sivaslı. ben almanyada doğdum. sakaryaya gelin gittim. şimdi ailemin yanında izmirde yaşıyorum. tatillerde giderdik sivasa yıllar oldu gitmeyeli:KK35:

Aynisindan, bendede seneler oldu gitmeyeli. Sivasin koyunde dogdum, snra avrupaya tasindik, smdilik hala avrupadayiz. 4,5 yilda bir gidiyorz sivasa ama oda merkezindeki evimize. Bende meydana cok yakin oturuyorum.

Back
X