İsim analizleri =))

ağırbaşlı,dengeyi kurabilen,sadık. bu özellikler benim tanıdığıma ait.

hilaller iyimser ama soğuk
eliflerin bazıları dobra şen şakrak olur ki bunları cook severim diğer kalan elifler ise sinsi uyuz tipler olur

Ben de hiç fırlama bir Mehmet görmedim mesela, ağırbaşlı, beyefendi tipler olurlar genelde. (Off son anda aklıma Mehmet Ali Erbil geldi, Mehmet'lere olan inancım sarsıldı =P)

ben gördüm hemde öyle fırlamaydı ki mehmet denen şahıs bi kızla iki günden fazla çıkamazdı herkese asılırdı
konu sahibine gelince ne saçmaaa ya isim aynı olunca aynı karakterler olcak olsaydı ohooo türkiyede herkes çoğunlukla aynı karakterlerde oludu

Ahanda atraksiyonlu gacıda burdaymıış kaçaklar sizii onlaine forumdan takip etmesek haberimiz olmazdı hıh sanadaa

Yakaladım senii kaçaak demek burda geziyodun beni yalnız bıraktındaa hıh küstüm iştee..

Ahaaaaaa burada da mı buldun beniiiiii
Bak bengicuları zırlak bilirler yoğsam

ağırbaşlı ama kendine has bi havaları vardır her daim :89:

Yani pek ağırbaşlı değilim ama kendime bir has havam var doğru :129:

Denizler ; Zeki , güzel , yaratıcı , havalı , kendine güvenen , özgüven sahibi
Daha saymakla bitmez

Milkibar bu nasıldır kızlar bilmiyorum hiç duydunuz mu
bir de ebru nasıldır

milkibar diye bir isim duymadım üzgünüm =)
ebrular genelde ağırbaşlı hoş kibar kızlar olur gördüğüm kadarıyla .

konu sahibine gelince ne saçmaaa ya isim aynı olunca aynı karakterler olcak olsaydı ohooo türkiyede herkes çoğunlukla aynı karakterlerde oludu

aynı karakter demiyorum canım burçlar mesela bütün başaklar aynı karaktede olmuyor sadece ortak yönleri oluyor buda onun gibi aynı isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum hemde eğleniyoruz burada =))

Denizleri nasıl bilirsiniz

denizler hoş ve kibarlardır bence =) severim kendilerini

peki aygüller nasıldır kızlar????

aygül diye hiç tanıdığım olmadı ki

Milkibar ı ben diyim o zaman canım çok yaramaz, devamlı cinlik düşünen, güzelliğine ve giyimine düşkün hoş bayanlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…