- 4 Haziran 2008
- 1.530
- 64
- 688
- Konu Sahibi yaramazprenses
-
ben genelde sonu -an ( ramazan , rıdvan , gökhan , erhan ) ile biten kişilerle duygusal anlamda bişeyler yaşarımyani sevgili olunmasada birbirimize karşı bi etkileşim oluyo sonradan farkettim ..
sizin bildiginiz ramazanlar nasıl oluyo ??
peki sema ları nasıl bilirsiniz?
Ben de hiç fırlama bir Mehmet görmedim mesela, ağırbaşlı, beyefendi tipler olurlar genelde. (Off son anda aklıma Mehmet Ali Erbil geldi, Mehmet'lere olan inancım sarsıldı =P)
Denizleri nasıl bilirsiniz
ağırbaşlı ama kendine has bi havaları vardır her daim :89:Denizleri nasıl bilirsiniz
ben gördüm hemde öyle fırlamaydı ki mehmet denen şahıs bi kızla iki günden fazla çıkamazdı herkese asılırdı
konu sahibine gelince ne saçmaaa ya isim aynı olunca aynı karakterler olcak olsaydı ohooo türkiyede herkes çoğunlukla aynı karakterlerde oludu
Yakaladım senii kaçaak demek burda geziyodun beni yalnız bıraktındaa hıh küstüm iştee..
ağırbaşlı ama kendine has bi havaları vardır her daim :89:
Ahanda atraksiyonlu gacıda burdaymıış kaçaklar sizii onlaine forumdan takip etmesek haberimiz olmazdı hıh sanadaa
Milkibarbu nasıldır kızlar bilmiyorum hiç duydunuz mu
bir de ebru nasıldır
konu sahibine gelince ne saçmaaa ya isim aynı olunca aynı karakterler olcak olsaydı ohooo türkiyede herkes çoğunlukla aynı karakterlerde oludu
Denizleri nasıl bilirsiniz
peki aygüller nasıldır kızlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?