• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim analizleri =))

yaramazprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
131
2
46
Arkadaşlar bu topiğin eğlenceli olacağını düşünüyorum ..

Aynı isme sahip kişilerin bazı özellikleri çok benzerdir tabi istisnalar dışında :64:

Herkez illaki düşünmüştür bunu , düşündüklerimizi analiz ettiklerimizi paylaşalım tartışalım :D

Mesela benim tanıdıklarımdan ..

Kadirler , esprilidirler kendini hemen sevdirirler ve sempatiktir ama pek sadık değillerdir tabi istisna durumu var yanlış anlamayın ve fena blöf yaparlar ..

Furkanlar , genelde fırlama bi ruha sahip olurlar :D aslında ciddi görünümleri vardır anlayışlılardır ama içleri biraz yaramazdır ..

Hamzalar , genelde agırbaşlı olurlar ciddi görünürler ama çok güzel yani tam yerinde espri yapma kabiliyetleri vardır ..

Emineler , ağızları çok laf yapar ama sessiz eminelerde çok vardır , eğlenceliler herşeyi merak ederler hırslılardır ayrıca ..

aklıma geldikçe yazıcagım :D

Ben de hiç fırlama bir Mehmet görmedim mesela, ağırbaşlı, beyefendi tipler olurlar genelde. (Off son anda aklıma Mehmet Ali Erbil geldi, Mehmet'lere olan inancım sarsıldı =P)

Son düzenleme:
Ben de hiç fırlama bir Mehmet görmedim mesela, ağırbaşlı, beyefendi tipler olurlar genelde. (Off son anda aklıma Mehmet Ali Erbil geldi, Mehmet'lere olan inancım sarsıldı =P)

evet kalılıyorum sana . .) Mehmet Aliler farklı oluyodur belkide :D

Bülent... bu ismi duyarsanız uzaklaşın derim aman ha:52: hepsimi aynı olur ya...

aman hiç karşılaşmadım Bülentlerle Allah karşılaştırmasın o zamn :D

Genelleme yapmak doğru değil ama benim tanıdıklarımdan;

Dilek'ler mesafeli, soğuk görünümlü
Ece'ler kendini fazlaca beğenen
Mehmet'ler mantıklı ve akıllı
Selin'ler uysal ve uyumlu
Ali'ler hareketli ve bilmiş
Deniz'ler soğuk görünümlü ama yumuşakbaşlı
Seda'lar sessiz, içe kapanık
Taner'ler havalı, yakışıklı
Gülcan'lar malesef biraz burnu havada, bilmiş
Elif'ler çalışkan
Erdi'ler baya aktif

Aralarında isminiz varsa kusura bakmayın kızlar, sadece kendi tanıdıklarımdan yola çıktım :71:

efeler ve mertler de çok yaramaz,hareketli,yerinde duramayan tipler oluyo
onurlar yakışıklı ve bilmiş oluyo
zeynepler de iyi ev işi yapıyolar ve becerikli oluyolar tanıdığım kadarıyla

Back