• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Işıltılı kahveyi kendim elde edebilir miyim?

mrvmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
24
0
36
Ankara
arkadaşlar merhaba size bişey danışmak istiyorum saçlarımı yaklaşık 2 senedir siyaha boyuyorum ama çok sıkıldım değiştirmek istiyorum loreal köpük boya ışıltılı kahveye ama boyayanlar memnun kalmamş buna yakın renkleri bilenler var mı ve bu rengi kendim elde edebilir miyimm??

ben ateşli çikolata rengini denedim sac rengim kestane ama bakınca 'aaa sacını mı boyadın' denecek farkı yakalayamadım. daha acık renkle tekrar deniyecegim... kutuda gösterdigi renkten koyu tutuyo gibi ona dikkat et derim.

arkadaşlar merhaba size bişey danışmak istiyorum saçlarımı yaklaşık 2 senedir siyaha boyuyorum ama çok sıkıldım değiştirmek istiyorum loreal köpük boya ışıltılı kahveye ama boyayanlar memnun kalmamş buna yakın renkleri bilenler var mı ve bu rengi kendim elde edebilir miyimm??

iyi geceler cnm ,bi kuafora gidib sorsan daha iyi olur bence,saçların siyahtan sonra almazsa bu kadar çaban bose gider.

siyahtan sonra kahverengi zormuş gerçekten kuaför üstüne yapsam tutmaz demişti önce bi açıcıyla açtı sonra kahverengiye boyadı

iyi geceler cnm ,bi kuafora gidib sorsan daha iyi olur bence,saçların siyahtan sonra almazsa bu kadar çaban bose gider.

evet ama güvenceğim bi kuaförede yok korkuyorm çok açıp yakar falan diye çnkü ilk defa saçlarımı uzattım mahvetmek istemm tabi:) dedim acaba siyah olup açan var mıdr bi soraym die saol canm

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Lütfen konuları uygun başlıklar altında açmaya özen gösterelim.

Back