Çocuk Hastalıkları isilik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sorceress*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
18
1
bebegim isilik oldu saniyorum, gecen haftaicinde cok ateslenmisti, onu atlattik derken simdi de isilik oldu vucudu benek benek... ne yapmam lazim ? doktorumuz bir krem onermisti eger olursa diye ama, korumak icin ne yapmali ?
yardimlariniz icin simdien cok tesekkurler...

bebişini devamlı pudralar ve cildini kuru tutasan ozellıkle boğaz kısmı ve sırtını en cok oralar terlıyo cunkı dalının yesıl bir pudrası var yanı kutusu yesıl devamlı sur onu bnm oğlum hiç olmuyo iyi gelıyor

simdiye kadar bu tip problemlerle karsilasmamistik hic, sanirim ates sonrasi dokuntuymus bebisimdekiler. hala da emin degilim o da ayri konu. insan bebegine birsey olunca ne kadar da sersemlesiyor. pudra onerisi aklimda ama, deneyecegim, cok tesekkurler.

benim bebeğimdede olmuştu önce saclarını kısa kestik çünkü çok terletiyodu...sonrada ılık banyo yaptırdım 1 günde gecti.bide üstüne fazla bişi giydirmiyorum terlemesin diye çok faydası oldu şimdi gecti allahtan inşallah bi daha olmaz.

benim oğlum var 2.5 yaşında bebekliğinden itibaren isilikle uğraştık. Biraz da beyaz tenli. Bir gün sabah uyandığında her yeri kıpkırmızıydı. hemen doktora götürdük. Ter bezlerinin fazla olmasından ve fazla çalışmasından kaynaklanıyormuş. Sürekli vücuttaki teri silmek gerekiyormuş ve bi karışım reçetesi yazdı. mentollü onu sürüyorduk vücuduna serin tutusun diye. Daha önceden de götürdüğüm doktor krem vermişti onu da kızaran yerlere sürünce iyi geliyordu. Ama tam bir çözümü yok. Sıcak havalarda özellikle öğlen saatlerinde duş yaptır. Çok ta sorun yapılacak bişey değil ama kaşıntı yapıyor. Çocuğa sıkıntı veriyor. geçmiş olsun.

X