• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ışıkta sarı yansıması olan,koyu olmayan orta tonlarda bir kahve saç boyası istiyorum

cnm bgun gittim baktım kozmetikçideki renge açık kumral hakkaten kutudaki gbi çıkarsa çok güzel ama inş bakırımsı bişe olmaz..kıza sarıyla karıştırsam nasıl olur dedim yeşilimsi olur dedi ama küllü sarı fln değildi sorduğum sarı senin dediğin sarıydı.ben en iyisi başlangıç olarak tek renkle boyayım.ikinci boyamamda karıştırarark boyarım

bencede cnm sen önce tek renge boya :7: açık kumralı bilmem ama ben geçen hafta altın karamel bulamayınca kahve köpüğüyle karıştırdım sarıyı kahve köpüğü kutuda nasılda sarımsı duruyor değil mi ama çıkan renk tamamen açık karamel neyse benim beğendiğim tonlar ama kutunun üstündeki renkten epey uzaktı ama sarısı çok güzeldi canlı ve parlak ikisi birleşince hoş bir renk çıktı açık kumralda bakırımsı sanmam kutudaki renk çıkar zaten numarası 8.0 küsuratlı olsaydı evet bakırımsılık olurdu ama tek numara yoktur istediğin renk çıkar

Son düzenleme:
Back