• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ışıkta sarı yansıması olan,koyu olmayan orta tonlarda bir kahve saç boyası istiyorum

dalyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
97
3
86
Ankara
arkadaşlar,tv.lerde falan görüyorum çok hoşuma gidiyor fakat iş boya seçimine gelince afallıyorum..saçlarım açık renk,çok koyu olmayacak tatlı bir kahve tonu istiyorum ama ışıkta yada gün ışığında kızıl değil sarı parlasın istiyorum,bu boya varki millette görüyorum...kullanan varsa bu boyayı yardımcı olabilir mi acaba?:26:

palette deluxe açık kumral 8.0 bana biraz senin dediğin gibi geldi daha çok sarı yansımalı istersen içine biraz sarı karıştırırsın

benim saçım açık karamel gbi şuan . bununla boyasam turuncumu olur ki acaba? ben bu kumrala bayıldım daha çok sarı gbi ne güzellllll:81:

arkadaşlar,tv.lerde falan görüyorum çok hoşuma gidiyor fakat iş boya seçimine gelince afallıyorum..saçlarım açık renk,çok koyu olmayacak tatlı bir kahve tonu istiyorum ama ışıkta yada gün ışığında kızıl değil sarı parlasın istiyorum,bu boya varki millette görüyorum...kullanan varsa bu boyayı yardımcı olabilir mi acaba?:26:

badem kahvesi. dışarda ve ışıkta sarı parlıyor ama kahve hoş tatlı bişiy :)

açık karamele ne zaman boyadın ki

ya aslında altta çikolata kahve vardı.akınca pek kötü oldu bende kumrala boyadım akınca çok değişik karamelin bi açık tonu gbi oldu ama aralarda koyulu açıklı tonlar var. Ama ben bu açık kumrala bayıldım,bittimmmmmmm:62:

o zaman boya cnm deluxe serisine bende bayıldım bu sene garnıerden geçtim artık hep palette deluxe tek kötü yanı saçı çok sertleştiriyor onuda maskeyle kremle yumuşatıyorum ama renkler süper tutuyor ve hemen akmıyor ben ki hergün saçlarımı yıkamama rağmen düşün :9: evet hoş bir renk boyarsan sonucu resim olarak ekle bakalım bence sen bu tonlardan şaşma açık kumral sarı bal köpüğü çok yakışıyor sana :7:

Şu anki rengi de beğeniyorlar fakat dediğim gbi arada farklı koyuluklar var.Düzleştirirken arada ışıltıları görüorum sarımsı bitiyorum:) ama tek renk istiyorum işte .full sarımsı bi kumral:66: deniycem inş turuncu olmaz,altın karamelle karıştırsam mı diye de düşündüm ama o zamanda tek renk çıkmaz dimi?
bu arada o düzleştiriken gördüğüm sarı ışıltıların sbebei sanırım çikolata kahveden önce saçımı açıcıyla açmıştım ondan kaynaklanıyo:82:

sakın altın karamelle karıştırma onun içinde bakırlık yoğun ortaya turuncu bişey çıkar beğenmezsin bence sen önce açık kumralı boya nasıl oluyor bak daha sarımsı istersen onun üzerinede sarı 9.0 boyarsın istersen ama karamel karıştırma cnm sen :13:

Tşkler cnm ;) bu işten anlayanların yorum yapması mutlu ediyor insanın içini rahat ettiriyo..7si 8 i gbi maaş yatar alıyım boyalarımı iki kutu ancak kapatır benim saçımı:3:
inş kendim güzel boyarım ,annem pek uğraşmaz kzııyo ztn saçımı boyayınca:86:

palette nin deluxe açık kumralını diyorsun dimi cnm sen..normal serideki o kadar güzel görünmüyor..

Schwarzkopf Palette Deluxe Saç Boyası 8-0 Açık Kumral - MarcaCasa
cnm şu linktekine bakar mısın? bu da deluxe açık kumral :68:
kafam karıştı vallahi:28:
$8-0acikkumral.jpg başka bi linkte de bu renk çıkıyor:41:

Son düzenleme:
bende yıllardır kuaföre boyatmaktan sonra beğenmeyip kendim boyamaktan artık epey tanıdım boyaları kendi saçımı annemin ark saçlarını boyarım arada :9: evet normal palette serisini bende beğenmediğimden hiç kullanmamıştım bu sene satıcı bayan tavsiye etmişti deluxeyi iyi ki etmiş :66: deluxe açık kumral cnm kolay gelsin :7: bende 2 kutu alıyorum ancak yetiyor uzun olunca :21:

evet zaten tek açık kumralı var birde kumral var sen bunu açık kumralı al ama burda koyu durmuş biraz normalde öyle durmuyor eline alınca kutuyu anlarsın istersen açık kumral ve sarı 9.0 al ikisini karıştır sarısı daha yoğun yumuşak bir renk çıkar

en son yazdığım msj a da bak cnmcımmmmm:93:

resmin üstündeki linkteki farklı bi açık kumral:S

Son düzenleme:
cnm ikisinede baktım benim bildiğim üstte linkteki renk doğru almaya gidince üsttekini görücen alltaki sitenin ışığından öyle çıkmış olabilir yoksa iki çeşit açık kumralı yok cnm

palette deluxe açık kumral 8.0 bana biraz senin dediğin gibi geldi daha çok sarı yansımalı istersen içine biraz sarı karıştırırsın

dilşadcım,bu renk daha çok sarı gibi durur sanki..ben sarı yansımalı açık kahve tonlarında istiyorum..palette deluxe 7.65 altın parıltılı toffee ye boyadım bugün,ton olarak fena değil ama ışıkta malesef kızılımsı bir parlama var..şu rengi bir bulsam çok mutlu olucam:5:

sor cnm ne demek burda birbirimizle bildiklerimizi paylaşmak için burdayız :13: bana küllü renkler çok soğuk geliyor mat duruyor birde beyaz tenliysen hasta gibi duruyor yüzde solgun bence küllülerden uzak dur ama dersenki mat olsun doğal olsun istersen karıştır ama ben olsam karıştırmam sarıyla yaparım daha sıcak ve çarpıcı bir renk çıkıcakmış gibi geliyor bana yüzüne ayrı bir canlılık katar

cnm 7.65 tabi ki kızıllık içerir küsuratlı renkler içinde kızıllıklar barındırır bulursam söylerim

Back