Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim neden boyle bi sikinti oldu ya kackere yaptirdiniz dolgu birde hic eritme islemi yaptirdinizmiBen de yaptırdım öyle sorun yaşamadım yaptırdığınız yerle bi görüşün isterseniz
Hayır hiç eritme işlemi yaptırmadım doğru yerde doğru kişiye yaptırmak önemli bence.Benim işlemimi yapan doktor çok ilgiliydiBenim neden boyle bi sikinti oldu ya kackere yaptirdiniz dolgu birde hic eritme islemi yaptirdinizmi
Peki dolgu kendi kendinemi eridi ve nekadar surede eridi peki hic baska islem yaptirdinizmiHayır hiç eritme işlemi yaptırmadım doğru yerde doğru kişiye yaptırmak önemli bence.Benim işlemimi yapan doktor çok ilgiliydi
Kendi kendine eridi evet normalde bi senede eriyor benim 1,5 senede falan eridi ama göz çevresi bakımımı ihmal etmedim hiçPeki dolgu kendi kendinemi eridi ve nekadar surede eridi peki hic baska islem yaptirdinizmi
Alakası yok canım ben daha uzun süre kullanmak için bakım yaptım zaten ışık dolgusunun amacı o göz altlarını canlı tutmak morluğu yok etmek işlemin hatalı olduğunu düşünüyorum bence bi görüşün gösterin kendiniziHim ben hic birsey kulanmiyorum o yuzdenmi kirisiklik oluştu ne kulandiniz naptiniz
Gosterdim senin cilt yapindan diyip kestirip ati daha once boyle bi sikintim yoktu hergun agliyorumAlakası yok canım ben daha uzun süre kullanmak için bakım yaptım zaten ışık dolgusunun amacı o göz altlarını canlı tutmak morluğu yok etmek işlemin hatalı olduğunu düşünüyorum bence bi görüşün gösterin kendinizi
Cilt yapısıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum yapan kişi acemi benecGosterdim senin cilt yapindan diyip kestirip ati daha once boyle bi sikintim yoktu hergun agliyorum
MerhabaBen de yaptırdım öyle sorun yaşamadım yaptırdığınız yerle bi görüşün isterseniz
Merhaba bende morluk yoktu çok şükür sadece ifadem çok yorgundu ben iki kez aynı yerde yaptırdım ama yapan kişi işinin ehli bir doktordu geçenlerde yaptırmak için tekrar gittim ama maalesef ayrılmış doktor Fatihte yaptırdım size özelden atıyorumMerhaba
Nerde yaptırdınız acaba?
Bi de göz altlarınız çok mor muydu?
Benim çok mor , ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum
Aynen oyle dogruCilt yapısıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum yapan kişi acemi benec
Hayir degildi inan hic bir sikintim yoken yaptirdim neden yaptirdigimida bilmiyorum cok kotu oldu eritme islemi yaptirdim korkuyorum cökme olucak diye alh yalvariyorum sakin sakin yaptirmaMerhaba
Nerde yaptırdınız acaba?
Bi de göz altlarınız çok mor muydu?
Benim çok mor , ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum
Peki siz eritme islemi yaptirdinizmiYaptırmayın asla ama asla tavsiye etmiyorum Göz çevresi çok hassas bir bölge yazık etmeyin kendinize çok pişman olmustum ben hem de instagramda cok ünlü bi doktora yaptırdığım halde...