Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
IŞIK DOLGUSU MU YAĞ ENEJEKSYONU MU ?
- Konu Sahibi el nino
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
Işık dolgusuKızlar göz altım çukur ve çok kararsızım bi tarafta ışık dolgusu kalıcılıgı 1 sene ağrısız sızısız . Bi tarafta kalıcılık açısından daha mantıklı gelen yağ enjeksyonu fakat daha riskli. Daha önce bu işlemleri yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Neden?
Neden?Işık dolgusu
Kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptırmayın ben yaptırdım bin pişmanım. Karın içinden yağ alıp göz altına ve üstüne enjekte etti doktorum ve o yağlar bir sene sonra top halini alıp berbat bir görüntü oluşturdu. Yaptırali üç sene oldu .Eski hali cok daha az dikkat çekiyordu. Işık dolgusunu hic yaptırmadım yaptıran arkadaşların genelde memnun olduğunu okuyorum.
Ne kadara yaptirdiniz birde sarkma falan yapiyormuKesinlikle yağ enjeksiyonu yaptırmayın ben yaptırdım bin pişmanım. Karın içinden yağ alıp göz altına ve üstüne enjekte etti doktorum ve o yağlar bir sene sonra top halini alıp berbat bir görüntü oluşturdu. Yaptırali üç sene oldu .Eski hali cok daha az dikkat çekiyordu. Işık dolgusunu hic yaptırmadım yaptıran arkadaşların genelde memnun olduğunu okuyorum.
Kendi yağımı koydurdum yüzüme ve özellikle göz altlarıma.tek göz altım hiç tutmadı zaten tutan yerlerde 6 ay geçmeden eridi.ama yağ enjeksiyonu korkunc bir şişlik yapıyor iyi araştırın derim hem de çok uzun bir süreKızlar göz altım çukur ve çok kararsızım bi tarafta ışık dolgusu kalıcılıgı 1 sene ağrısız sızısız . Bi tarafta kalıcılık açısından daha mantıklı gelen yağ enjeksyonu fakat daha riskli. Daha önce bu işlemleri yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
- 29 Kasım 2019
- 280
- 150
- 103
Bence gözaltına ne yağ enjeksiyonu ne dolgu yaptırın. Ben çok iyi bir dr a ışık dolgusu yaptırdım, en büyük pişmanlığım oldu. Eski halimi mumla arıyorum, şiş ve kırışık gibi garip bir goruntü oldu. En guzeli gözaltı mezoterapisi Paris Işıltısı vb gibi işlemler , gözaltı hassas çünkü.Kızlar göz altım çukur ve çok kararsızım bi tarafta ışık dolgusu kalıcılıgı 1 sene ağrısız sızısız . Bi tarafta kalıcılık açısından daha mantıklı gelen yağ enjeksyonu fakat daha riskli. Daha önce bu işlemleri yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
- 21 Mayıs 2017
- 126
- 239
- 103
Merhaba arkadaşım.Işık dolgusu yaptırmayı düşünüyordum.sizin tecrübenizi duyduktan sonra vazgeçtim. Teşekkür ederim Mezoterapi ve Paris ışıltısını arastircam,ilk defa duydum.Bence gözaltına ne yağ enjeksiyonu ne dolgu yaptırın. Ben çok iyi bir dr a ışık dolgusu yaptırdım, en büyük pişmanlığım oldu. Eski halimi mumla arıyorum, şiş ve kırışık gibi garip bir goruntü oldu. En guzeli gözaltı mezoterapisi Paris Işıltısı vb gibi işlemler , gözaltı hassas çünkü.
- 9 Şubat 2021
- 303
- 108
- 53
- 37
Merhaba siz bu islemleri yaptirdiniz mi?Bence gözaltına ne yağ enjeksiyonu ne dolgu yaptırın. Ben çok iyi bir dr a ışık dolgusu yaptırdım, en büyük pişmanlığım oldu. Eski halimi mumla arıyorum, şiş ve kırışık gibi garip bir goruntü oldu. En guzeli gözaltı mezoterapisi Paris Işıltısı vb gibi işlemler , gözaltı hassas çünkü.
- 29 Kasım 2019
- 280
- 150
- 103
Evet ben gözaltı mezoterapiye başladım. Henuz ikinci seansım olmasına ragmen ciddi farketti, pırıl pırıl ve gergin gözaltlarım. Dolguya verdigim para ise torba olarak geri dönmüştü, anca kendine geldiler :)Merhaba siz bu islemleri yaptirdiniz mi?
- 9 Şubat 2021
- 303
- 108
- 53
- 37
cok sevindim sizin adiniza. Kime ne kadara yaptirdiginizi ögrenebilir miyim? ve öncesi sonrasi resminiz varsa görebilir miyim?Evet ben gözaltı mezoterapiye başladım. Henuz ikinci seansım olmasına ragmen ciddi farketti, pırıl pırıl ve gergin gözaltlarım. Dolguya verdigim para ise torba olarak geri dönmüştü, anca kendine geldiler :)
- 29 Kasım 2019
- 280
- 150
- 103
3 seans 3000 tl. Resmim yok malesefcok sevindim sizin adiniza. Kime ne kadara yaptirdiginizi ögrenebilir miyim? ve öncesi sonrasi resminiz varsa görebilir miyim?
- 9 Şubat 2021
- 303
- 108
- 53
- 37
3 seans 3000 tl. Resmim yok malesef
Tesekkürler
peki nerde yaptirdiniz? bu 3 seans aralikli mi olmali ?
merhaba, memnun kalmanıza sevındım :) doktor isminizi rica etsem.Evet ben gözaltı mezoterapiye başladım. Henuz ikinci seansım olmasına ragmen ciddi farketti, pırıl pırıl ve gergin gözaltlarım. Dolguya verdigim para ise torba olarak geri dönmüştü, anca kendine geldiler :)