- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim minik kuzum ne anlıyorsa dakikalarca yanan lambaya bakıyor. enerji tasarruf ampulu takılı. ben bile 10 saniye bakamıyorum. engelliyorum elbette ama iki dakka yalnız bırakmaya gelmiyor. ışık zararlı mıdır acaba bilen var mı anneler?
canım bırak baksın benim bebeğim dogduktan sonra 15 gun nerdeyse hiç ısıga bakamıyordu doktora gitti bir sorun yok ama bebekler ilk 6 ay mutlaka ısık altında olmalıymıs özellikle gece uyurken bende tasarruf ampulunu kullanıyorum aksam sabaha kadar acık bilginee bebeklerin goz merceklerı ısık altında gelişirmişkaydirigubbakcemile3
canım bırak baksın benim bebeğim dogduktan sonra 15 gun nerdeyse hiç ısıga bakamıyordu doktora gitti bir sorun yok ama bebekler ilk 6 ay mutlaka ısık altında olmalıymıs özellikle gece uyurken bende tasarruf ampulunu kullanıyorum aksam sabaha kadar acık bilginee bebeklerin goz merceklerı ısık altında gelişirmişkaydirigubbakcemile3
miskokulum ayrıca ben doktor tavsiyesini soyluyorum yani birebir doktorla konustum sen gece karanlıkta uyutun diyorsun fakat doktorla gorusmen sonucu soylenen bişi mi bu