- 31 Ağustos 2015
- 896
- 905
Merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır üzerimdeki ölü toprağını atmak için çabalıyorum ama bir türlü olmuyordu. zorlu bir iş hayatı, pandemi, ekonomik kriz vs. gibi şeyler yüzünden hem kendimi hem ruhumu ihmal ettim. sanki artık hiç bir şeyin tadı tuzu yokmuş gibi geliyordu. geçen fark ettim eskisi gibi gülmüyordum bile. umutsuzluk batağına saplanmıştım bir kere. sonra dedim ki kendi kendime; "sen misin sadece bu sorunları yaşayan, daha önce milyonlarca insan bu yollardan geçti. kah güldü kah ağladı. madem yaşamaya devam ediyorsun, öyleyse en iyi şekilde yaşa. niyetini yap ya nasip de ve yola çık. "
şimdi bir niyetle yola çıkıyorum. Bu eylülde tayinciyim. sıfırdan bir hayata başlayacağım anlayacağınız. tayin öncesi kendimi sıfırlamak ve yeni yerimde mutlu bir ben olarak devam etmek istiyorum.
bunun için de bir yol haritası çiziyorum;
1. sağlıklı bir yaşam (sağlıklı beslenme ve spor)
a) diyet kelimesinden nefret ettiğim için sağlıklı beslenme
b) en az haftanın 3 günü spor
2. meditasyon ve esma çalışmaları
3. dgs için sıkı bir çalışma
4. bu bölgedeki yerleri keşfetme ve kültür turları
5. kaz ayaklarım için botox
6. günlük ve haftalık cilt bakımı
7. haftalık saç bakımı
8. her gün düzenli olarak vücut fırçalama ve kremleme
9. sadece keyif aldığım insanlarla vakit geçirme
10. her gün 20 sayfa da olsa kitap okuma
11. yeni evim için para biriktirme
12. sosyal medyada geçirilen süreleri minimuma indirme ve yararlı içerikleri takip etme
13. haftada 1 veya 2 film/dizi izleme
14. değerli olduğumu daima hatırlayıp, kendim için en iyi şeyleri yapmak.
Planlarım bu şekilde ve önümde yaklaşık olarak 5 ay var. bu süre zarfında, kendim için en iyi olan şeyleri yapmak için gayret göstereceğim.
günlük ve haftalık planlarla ilerlemeyi düşünüyorum. öyleyse niyet ediyorum; parlamaya, ışıldamaya...
ışığımız parlasın...
şimdi bir niyetle yola çıkıyorum. Bu eylülde tayinciyim. sıfırdan bir hayata başlayacağım anlayacağınız. tayin öncesi kendimi sıfırlamak ve yeni yerimde mutlu bir ben olarak devam etmek istiyorum.
bunun için de bir yol haritası çiziyorum;
1. sağlıklı bir yaşam (sağlıklı beslenme ve spor)
a) diyet kelimesinden nefret ettiğim için sağlıklı beslenme
b) en az haftanın 3 günü spor
2. meditasyon ve esma çalışmaları
3. dgs için sıkı bir çalışma
4. bu bölgedeki yerleri keşfetme ve kültür turları
5. kaz ayaklarım için botox
6. günlük ve haftalık cilt bakımı
7. haftalık saç bakımı
8. her gün düzenli olarak vücut fırçalama ve kremleme
9. sadece keyif aldığım insanlarla vakit geçirme
10. her gün 20 sayfa da olsa kitap okuma
11. yeni evim için para biriktirme
12. sosyal medyada geçirilen süreleri minimuma indirme ve yararlı içerikleri takip etme
13. haftada 1 veya 2 film/dizi izleme
14. değerli olduğumu daima hatırlayıp, kendim için en iyi şeyleri yapmak.
Planlarım bu şekilde ve önümde yaklaşık olarak 5 ay var. bu süre zarfında, kendim için en iyi olan şeyleri yapmak için gayret göstereceğim.
günlük ve haftalık planlarla ilerlemeyi düşünüyorum. öyleyse niyet ediyorum; parlamaya, ışıldamaya...
ışığımız parlasın...